Hårförändring

Satt och kollade på lite bilder och tänkte tillbaka på åren som gått (ja vet, visst låter det otäckt!). Det jag fastnade för var hur jag sett ut i håret. För mindre än ett år sedan hade jag jämnlångt hår med lugg. Sen... När jag bytte frisör... Då började det hända grejer :-). Jag var less inte bara på håret, utan livet i allmänhet, och kände att jag behövde förändring.

Det finns några personer på Friskis som alltid är så otroligt häftiga och snygga i håret. Så jag frågade vilken frisör de har, och beställde en tid jag med. När jag sen sitter i frisörstolen, som för övrigt är en knallrosa fåtölj, säger jag: "Du får fria händer, jag är öppen för allt. Blir det inte bra, så växer det ut igen". Behövde dock aldrig oroa mig, jag har varit konstant nöjd med mitt hår sen november. Här är lite bilder på hur jag sett ut genom åren:


Nyår -03Juni -05Nov -05Nov -06April -07Juni -07Så här ser jag ut idag.

(Oj, vad ego jag känner mig. Bara idolbilder på lilla jag *fniss*)

Kommentarer
Postat av: Patricia

Du passar verkligen jättebra i kort hår ! Det är det inte många som gör. OCh klart jag laddar inför betner! är det en lördag det är på föresten?

2007-08-05 @ 19:25:52
URL: http://tinie.blogg.se
Postat av: Uffe

Hej hej! Hur är läget med dig? Hörde av Erna att spinningen i Örebro var lätt som en plätt ;-) så jag kanske vågar komma o spinna med dig ngn gång! Ha det fint!

2007-08-05 @ 21:20:39
URL: http://halsopedagogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0