Ledsen katt...

Igår när jag låg och läste i sängen fick jag som vanligt sällskap av en katt. Denna gången av lilla Francis. Jag försökte koncentrera mig på boken men det gick inte för hon ligger och slabbar och slaskar och det luktar verkligen SKIT!
-Fan vad du luktar, säger jag. -Måste du ligga här och tvätta häcken? Jag står inte ut, utan puttar ner henne på golvet. Då ser jag att det är som en liten blöt fläck där hon legat. -Nej men gud, vad har hänt?

Tar med henne in i duschen och tvättar av henne. Då ser jag att det är som ett litet sår i baken. -Nej, inte igen... Det här har nämligen hänt en gång tidigare, förra året när hon precis hade flyttat till mig. Då hade jag kontakt med Strömsholms djursjukhus och enligt dem är det här inte särskilt ovanligt att katter råkar ut för. När katter leker kan de ibland sätta klorna i varandra, och ibland på lite konstiga ställen. Såret som Francis har ska läka ut av sig självt. Det är bara det att det förmodligen kliar och känns orent för hon vill vara där och tvätta hela tiden. Så nu har hon en väldigt fin och läcker tratt runt huvudet. Hon är INTE glad.

image39

image40
Man ser verkligen hur sur hon är...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis till pulsklockan! Beundrar att du kunnat vänta (och tråna) så länge som ett år! Snygga frisyrer oxå! Det korta, tuffa passar dig! Kram, Sofia

2007-08-16 @ 12:19:11
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: Patricia

Nemen hahah, sötnosen :)

2007-08-21 @ 11:24:58
URL: http://tinie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0