JUL ledighet!!!

Ah, nu sitter jag på tåget mot Örebro. Känns lite lyxigt att man kan sitta och surfa samtidigt och dessutom GRATIS. Försvarsmakten betalar. Eller njae, egentligen jag själv. Har ju betalat skatt sedan jag var 14, så jag åker 1:a klass med gott samvete!

Imorgon tänker jag stänga av mobilen och ha en ordentlig sovmorgon! Har verkligen längtat efter det. Har ju legat inne i två veckor nu och inte gått upp senare än 06:40 en enda dag. Oftast har vi uppställning kl.08:00 så det skulle rent teoretiskt räcka om jag gick upp vid sju-tiden. Men... Vi har några på luckan som bestämt ska gå upp så in i helskotta tidigt. Det börjar ringa klockor redan vid sex-tiden och jag känner en sån inre stress då. "Tänk om jag försovit mig?", "Klockan är nog dags nu". Så hur jag än försöker intala mig att det är GOTT om tid, så känner jag mig stressad och kan inte somna om. Lika bra att gå upp då. Varje gång blir jag lika besviken på mig själv att jag är så lättväckt, för 30 min innan uppställning sitter jag bara rakt upp och ner och väntar...

Snart är det jul, helt otroligt vad tiden springer iväg. Redan 20:e december idag. Var tar tiden vägen? Tyckte alldeles nyss att jag ryckte in. Herregud, jag har legat inne nästan 6 veckor redan! Och fatta detta: Jag åker snart till Tchad!!!! Det börjar närma sig med stormsteg och nu först börjar det kännas verkligt.

Först ska jag dock ha lite ledigt. Jag kommer vara hemma ända till 7:e januari och det ska verkligen bli så himla härligt! Jag ska njuta och ta vara på varenda dag. Åker till mamma över jul och träffar familjen och bara umgås. Äter mammas goda hemmagjorda godis och blir lite ompysslad.

Åh, ska bli så härligt att återse lilla radhuset ikväll. Verkligen längtar efter mitt lilla hem. Spännande att läsa all post, det lär ju vara en hel del. Som tur är så satte jag upp en "Reklam - Nej tack"-skylt innan jag åkte. (Till skillnad från syster yster som har en "Extra mycket reklam, tack" -skylt på sin dörr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0