Shit panik!!!

Faaan!

Jag har haft mobil i... säkert 12 år. Mobilen är mitt allt. Det har inte alltid varit så men jag har skapat ett beroende. I mobilen finns bilder, musik och nummer till alla mina nära och kära. Utan min mobil kan jag inte höra av mig till någon. Kan inte ett enda nummer utantill (inte ens till mamma). Har alltid koll på mobilen. Vet var den är jämt. Någon gång har man väl blivit lite fundersam när man inte hittat den. Men då har jag ändå vetat att den är någonstans i t.ex sovrummet.

Igår när jag skulle gå och lägga mig: "Undrar vilken tid jag ska ställa mobilen på imorgon bitti. Hmm. Var är mobilen förresten?". Mobilen är borta!! Inte så att jag glömt den på jobbet eller tåget. Utan den är bara borta. Har inte den blekaste var den kan vara. Har inget minne av att jag tagit upp den ur väskan ens. Kan vara precis var som helst. Men det konstigaste är ändå att jag inte haft koll på när den försvunnit. Är inte det förresten en korkad fråga: "Var hade du den sist? Den kanske är kvar på jobbet?".  Om jag visste var den var sist, skulle den ju inte vara borta. Om jag visste att den var kvar på jobbet skulle jag ju inte brusa upp mig och få panik, då är det ju bara å vänta till nästa gång jag jobbar.
Jag har verkligen ingen aning.

Idag ska jag göra en rek-runda baklänges. Kolla med tågpersonal, kolla på ICA Maxi i Kumla och kolla på jobbet. Hittar jag den inte så måste jag spärra den. Nästa problem: Hur spärrar jag den utan telefon? Jag menar, var ska jag ringa ifrån?? Som sagt, det är nästa problem...

Så alla ni som läser det här... Tyvärr kan jag inte höra av mig på ett tag. Men ni får gärna maila istället.

*Suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0