Enköping

Denna vecka är jag i Enköping för sambandsutbildning. Jag har visserligen varit här förut, innan jag åkte till Kosovo, men jag kommer varken ihåg området eller radioutrustningen. Det är som jag brukar säga till Eriksson, "Jag tror inte jag har varit i Kosovo, kommer inte ihåg någonting från den tiden".

Idag har vi fått lära oss hur GPS, Radio 180, Motorola och satellit telefon fungerar. Vi var även ute i kylan och blåsten och monterade en högantenn 2K. Det är kallt här! Säkert några minusgrader. Usch, jag som är så frusen. Kommer ihåg hur jag led när vintern kom i Kosovo (jo, jag har faktiskt några minnen därifrån). Trots att jag då klädde mig med alla vinterkläder; långkallingar, värmetröja, halsduk, dubbla strumpor mm, så frös jag. Jag är nog en väldigt frussen person. Men allt är ju relativt. Antar att jag i februari kommer tänka tillbaka på den här tiden och tycka "Tänk vad kallt och skönt det var i november när det var minusgrader". Afrika har ju några (typ 50) plusgrader.

Nu ska jag ta en liten löptur (det gäller ju att röra på sig för att hålla värmen) och sen beställer vi nog en pizza. Är grymt sugen på Oxfilé med bearnaisesås (löpturen behövs nog inte bara för värmens skull ;-)).

Kommentarer
Postat av: Håkan

"Telefonplan" på S1 är iskall även på sommaren...

2007-11-28 @ 21:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0