Eslöv

Nu har jag kommit hem från mina 3 dagars intensiva studier i Eslöv. Teori har varvats med praktik där avsnittet om Vitvaror var absolut roligast och mest intressant. Där fick vi lära oss lättare reparation och service på tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare, spis och kyl & frys. Nu vet jag bland annat hur man byter en platta på spisen. Det är betydligt mycket billigare än att behöva köpa helt ny spis, det var inte heller särskilt svårt (allt är lätt när man kan det ;-).

image87

Så här ser en diskmaskin ut när fronten är av. Nu kan man enkelt byta diskmedels-doserings-facket samt känna efter läckage.
image88
Här ser man hur baksidan av en tvättmaskin ser ut. Härifrån kan man bland annat få ut saker som fastnat i maskinen, typ bh-byglar.
image89
Här undersöker vi hur man byter termostat i ett kylskåp.
image91
Här sitter vi och försöker förstå någonting ur den inte alldeles enkla boken Organisationer och samhälle-Analytiska perspektiv.

image92
Efter väl genomförd kurs i Heta arbeten har jag fått mitt certifikat.

I morse när jag började packa upp min väska, upptäckte jag att jag glömt något på mitt rum i Eslöv. Fan också! Jag har glömt mitt pulsband. Träningsnörd som jag är så använder jag pulsklockan lite då och då. Tycker det är intressant att se hur pulsen förändras vid olika ansträngningar. (Jag vet, jag är inte riktigt klok). I alla fall så var jag ute och sprang en sväng i tisdags kväll och hängde sen upp kläderna på tork på elementet. Även pulsbanden hängdes upp eftersom jag sköljde upp det efter träningen. Så nu hänger alltså pulsbandet kvar på elementet. Fick som tur är, tag på vandrarhemmet som lovade skicka bandet till  mig *puh*.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Wow! Värsta heta tjejen! Jag tycker det är coolt när tjejer kan tekniska grejer!!!
Vilken tur att ditt pulsband fanns kvar! Och jag tycker visst att det är klokt att träna med såna! Det borde fler/alla göra! Kramiz, Sofia

2007-11-08 @ 15:19:21
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0