G-star jeans

När min syster yster var på besök kom vi fram till att vi har samma smak när det gäller jeans. Dagen innan hon kom, hade jag nämligen varit på stan och provat ett par G-star. Problemet var bara att de satt super tajt över låren och för slappt i midjan. Egentligen gillar jag inte stuprörsjeans (rättare sagt så HATAR jag dem), men de här hade så snygga detaljer att jag kunde tänka mig att rucka på mina principer.

Döm om min förvåning när syster kommer med ett par EXAKT likadana jeans som jag provade! Så himla bra som de satt på henne sen, hon passar verkligen i den modellen. Hon berättade för mig att man nästan måste ta en storlek för liten, för de töjer så otroligt mycket när man gått några dagar i dem.
image101

Ok, tänkte jag och bestämde mig för att göra ett nytt försök. Gick till Sisters och provade en storlek mindre. Det gick inte! Byxorna kom inte ens över vaden! Vad är detta, vad är det för fel på min kropp? (Måste vara mina otroligt stora och välsvarvade vadmusklers fel ;-)). FAN, jag som verkligen vill ha dessa byxor. Då säger personalen i butiken att det finns samma byxa fast i herrmodell, kanske det kan vara något? De är lite mer loose och inte lika mycket stuprör. Varför inte, tänker jag och beger mig upp till Brothers istället.

Där hittar jag mina drömbyxor. De ser i stort sett likadana ut, bara det att de glider över både vaderna och låren utan problem. Så nu har jag köpt mig ett par! Jippie!
image102

Kommentarer
Postat av: patricia

hahahah :D skit nsygga jeans syrran ;)
dom passar ju bra på dej =)

2007-11-10 @ 15:51:20
URL: http://tinie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0