Hänt i veckan

Jag var på sjukhuset i morse och lämnade blod. Har haft ett uppehåll på 2 år och var därför tvungen att fylla i en ny hälsodeklaration samt läsa igenom en broschyr om blodgivning. Döm om min förvåning när jag hittar följande meningar i foldern:

image93
Nähe, varför inte? Gäller detta även för tjejer som haft analsex? Och i så fall, hur ska de kunna kontrollera?


image95
Känns som om reglerna kan vara svåra att följa. Hur 17 ska man kunna veta detta? Det är ju inte direkt så att man skryter om tidigare erfarenheter för sin nyfunna partner. Ärligt talat så vill jag nog helst inte veta heller.


image96
Ooops, värt att tänka på för de som kör med one-night-stands. Man får helt enkelt välja: Ha sex, eller lämna blod. Det är inte lätt att vara singel...


image97
Hur ofta ser man en mynt-telefon nu för tiden? Hur ofta ser man över huvud taget en telefonautomat? Trodde alla  hade mobiltelefon  idag.


image100
Nu är det på riktigt! Om mindre än en vecka ska jag infinna mig på regementet och hämta ut grön kläder. Härligt! Spännande att få åka på en 1:a mission. Observera att jag är uttagen som Furir, härligt att för första gången i  mitt militära liv få en grad.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Inte konstigt att det är ont om blodgivare...

2007-11-10 @ 12:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0