Betnér, Efesos, "Ear bags", Snö, KiBox & höst

Tittade på klockan, 13:22, och tänkte att "Nu måste jag ta och åka in till spinmötet som börjar kl.14". Men sen kom jag på att det har blivit vintertid i natt, så jag har ju en hel timme tillgodo! Klockan var ju helt plötsligt bara 12:22. Yes, då hinner jag blogga lite :-)

Jag har haft besök av min (lilla) syster yster i helgen. Anledningen till att "lilla" är inom parentes är för att hon numera snart inte längre är liten. Hon fyller nämligen 18 år i november! Herre jösses.... Min LILLA syster, minsta tjejen i familjen, blir snart 18 bast! Helt otroligt! (Det betyder ju även att jag blir äldre och äldre, men det märks inte lika mycket).

Helgen började med att vi skulle gå och se Magnus Betnér.

image71
Förväntansfulla i väntan på Betnér.


Martin Soneby värmde upp publiken. Jäkligt go och glad kille. Mysig utstrålning.


image75
Idolbild på Magnus. Efter showen kom han fram och signerade dvd. Jag passade naturligtvis på att få en egen bild på honom och köpa en dvd. Jag är imponerad av Magnus, han tog sig tid att ta bort plasten runt dvd'n, öppna fodralet och ta ut omslaget, signera omslaget och sätta tillbaka det. För övrigt blev jag förvånad hur liten och späd han är, trodde han var längre.

Förrätt på Efesos, aioli med bröd *mums*. Därefter åt vi Filé Mignon (som jag tydligen inte kan uttala) med klyftpotatis, bearnaisesås och tryffelsås. Till efterätt blev det friterad camembert och varm hjortronsylt för mig, och chodlad mousse pyramid för syster. Första gången jag orkat med 3-rätters på Efesos! Men så var det också mamma som betalade *hihi*


"Ta av dig de där!". Syster skäms ihjäl på bussen när jag visar mina nyinköpta "ear bags". Jag har blivit så pass gammal att jag kan ha såna här utan att bry mig om vad folk tycker.
I lördags åkte vi in för att träna lite KiBox på Friskis. På vägen dit gick vi förbi Storgatan där det var full aktivitet. Snacka om att vi blev snopna när vi ser snö (!) och smågrabbs som åker skidor. Vet fortfarande inte vad som försigick, men roligt var det!


image79
Härlig höstbild på mig och syster yster.

Kommentarer
Postat av: Patricia

riktigt fin höstbild faktiskt"!

2007-10-28 @ 21:47:47
URL: http://tinie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0