*Fredagsfräckis*

Kvinnan i dildoaffären:
-Vad kostar den gröna?
-149:-
-Den svarta då?
-298:-
-Å den i silver?
Då ropar expediten in mot lagret:
-Åke, säljer du din termos?Lille Pelle frågar fröken i skolan om man kan äta glödlampor.
-Nej, Pelle lille, det kan man faktiskt inte.  -Det var konstigt,
för när mamma och pappa skulle lägga sig igår kväll sa mamma:
-Släck lampan nu, så tar jag den i munnen!


*Torsdagsfräckis*

Kärringa efter samlaget:
-Det var inte nåt stort instrument du hade och komma med.
Gubben:
-Näe, men så har jag aldrig spelat i så stora lokaler förr heller..
Mannen kommer hem fyra timmar för sent.
Kryper ner under täcket, slickar tills hon får orgasm.
Går sen på toaletten och där möter han sin fru som säger:
-Du vet väl om att din mor sover över här?

Gödsling

Ikväll har jag suttit klistrad framför datorn och pluggat. Uppgiften denna vecka är att räkna ut hur stor % av kalium, fosfor och kväve, ett gödselmedel innehåller. Här kommer ett litet exempel:


NPK 11-5-18 innehåller 11% Kväve, 5% fosfor & 18% Kalium.


4 kg av NPK 11-5-18 innehåller 0.44 kg kväve, 0.2 kg fosfor och 0.72 kg kalium.


4 (kg) * 0.11 (11%) = 0.44 kg N

4 (kg) * 0.05 (5%) = 0.2 kg P

4 (kg) * 0.18 (18%) = 0.72 kg K


Varför är det då bra att kunna räkna ut detta? Jo, anta att jag köper NPK 13-7-25 istället. Hur stor mängd ska jag då gödsla med för att få samma resultat som om jag gödslade 4 kg av det andra?

E ni med?

Förälskelse

Läser i nya numret av Friskispressen:

"Förälskad är du när du tänker på din käresta i minst fyra timmar om dagen".

Det här har några forskare vid universitetet i Pisa kommit fram till när de undersökt vad som händer i kroppen när man är kär.
Vidare står det att: "Förälskelsen är tidsbegränsad till ett och ett halvt år".

Så passa på att njuta ordentligt när ni är nykära och förälskade. Det varar nämligen bara en mycket kort period. Sen börjar vardagen.

Stickad kjol

Jag är en mycket praktiskt lagd person. Jag vill använda mina händer och ibland hela kroppen (misstolka nu inte). Jag är mycket pysslig av mig, gillar att laga mat och baka, brodera, arbeta i trädgården, sticka, göra egna födelsedagskort med mera. Jag är en riktig "tant" ibland. Dock har det inte blivit så mycket pysslande på senaste tiden. Jag har inte riktigt haft entusiasm eller ro för att sätta mig. Fram till igår...

Var på stan och såg en jätte läcker stickad kjol i en butik. Tänkte att: "Va fan, jag kan själv". Så det bar iväg till Handarbetsboden där jag köpte både mönster och garn till en kjol.

image62
Visst är den snygg! Härlig färg som passar perfekt till hösten (om jag nu blir klar innan vintern kommer *hmm*)

image63
Så här långt har jag kommit hittills. Det vill säga; Inte så långt ;-)

Imorgon är en ny dag

Ibland blir saker och ting inte alltid som man tänkt sig. Ibland kanske man ångrar saker man gjort, eller sagt. Viktigt att komma ihåg då är att Vi är samma härliga, underbara människa ändå. Det är bara våra handlingar vi eventuellt kan vara lite missnöjda med, aldrig vem vi är som person. Kom ihåg det!

Du är värdefull


Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du har kunnat.

Snigel-mys

Idag när jag var på väg till bussen såg jag något konstigt. Hela trottoaren var full med sniglar, det regnade ju hela dagen igår. Det konstiga var i och för sig inte att det var fullt med sniglar, utan vad sniglarna gjorde. Vad sjutton håller dessa på med????

image61

~Thailand~

En tanke har börjat gro i bakhuvudet. Jag pluggar ju numera och gör det på distans. Jag har all möjlighet att plugga varifrån jag än befinner mig. Det enda jag behöver passa är träffarna i Eslöv som är varje/varannan månad. Tänk om jag skulle åka utomlands och kombinera pluggandet med en längre resa? Tanken känns inte helt fel, tvärtom helt underbar!
image57


image58


image60

*Fredagsfräckis*Mannen läser en bok i sängen med frun liggandes bredvid.
Han börjar ta henne på musen.
-Åh, vill du ha sex?
-Nej, jag vill bara blöta fingret så jag kan vända sida...

-Jag har haft sex för första gången, säger sonen.
-Grattis säger pappan, och hämtar två öl. Har du några frågor?  
-Ja, säger sonen! Hur länge har man ont i röven?

Plugg

Så sitter jag framför datorn med en ambition om att jag ska plugga lite. Framför datorn! Hallå, det är liksom förutbestämt att misslyckas. På datorn finns ju så mycket roligare saker än att plugga. Jag kan maila, läsa lokaltidningen, småsnacka lite med någon på msn eller uppdatera bloggen.

Fast egentligen är det nog inte det som är problemet heller. För jag tycker faktiskt att kurserna jag läser nu är intressanta. Läser "Yttre miljö och maskinkunskap" samt "Kommunikation, mångfald, kundnytta". Jätte intressant och användbart. Varför är det då så svårt att få något gjort?

Kanske är det helt enkelt så att helt plötsligt fick jag så mycket tid "över". Så här mycket har jag inte varit hemma sen jag flyttade in. Det finns hur mycket som helst som jag "behöver" eller "borde" göra hemma. Gräsmattan ska klippas, utemöblerna tas in, diskhon svämmar över, det är katthår i soffan... Känns inte som om jag har tid att plugga.

Måste ändra taktik. Få rutin i livet. Bestämma vilka dagar jag ska plugga och hur många timmar. Då kanske jag kan göra andra saker resterande tid utan att få dåligt samvete. Så får det bli! Imorgon ska jag göra upp ett schema där jag bestämmer en vecka framåt vilka dagar jag ska plugga, när jag ska träna och när jag ska vara ledig.
Värt att testa och se om det funkar bättre.

Sensommar-flirt ;-)

Satt precis och kollade igenom vilka kommentarer jag fått på mina inlägg. Sista inlägget är från Ankan, hon skriver så här:

"Hallå där vännen! Inte konstigt att det händer saker i ditt liv med tanke på vad du har hemma i din trädgård...som man sår får man skörda!
Men är det inte dags att ta bort den där slogan nu:"ledig men kräsen"??;)"


Det var nog tur att jag inte ändrade min rubrik, för kärleken vände innan den ens hade kommit igång. Det var när jag och Bröstman var ute och svängde våra (alla fall mina) lurviga som jag träffade honom. Jag hade tränat och var trött och hungrig och inte alls på humör att gå ut. Dessutom luktade jag illa, var orakad och hade dålig andedräkt. Vem vill träffa mig då liksom?

Alla fall så blev jag övertalad och hamnade först på Stallycktan för att sen gå vidare till Harrys. Där inne träffade jag en kille som verkade intressant och trevlig och som fick mitt nummer. Vad som sen var ännu trevligare var att han faktiskt vågade ringa dagen efter :-). Jag är imponerad, vet inte om jag själv hade vågat.

För att göra en ganska så lång historia kort, kan jag berätta att jag dejtat honom i 3 veckor men nu tackat för mig. Det visade sig att han inte var min drömkille, och då är det lika bra att avbryta och vara singel ett tag igen. Jag orkar inte med något oseriöst fladder, utan nästa förhållande jag går in i ska vara till 100%. Då blir det barn och hus och hela köret. Börjar faktiskt längta och drömma lite, den biologiska klockan har nog börjat ticka...

Kärleksört

Du hade rätt Erna, den ändrade färg. Alldeles rosa och härlig blev den ;-)

image54

Magnus Betnér

Magnus Betnér är min idol. Fan vad bra han är. Ser verkligen fram emot 26/10 när jag och syster yster ska se han live.

Magnus Betnér.com

http://www.youtube.com/watch?v=Ydeg2HLEgS4

Regnbåge

Samma dag det var dags att åka hem från lilla Eslöv var det ett riktigt burr väder. Regnet bara väntade på att få braka loss över oss. Jag klarade mig från regn och fick denna härliga bild istället. Aldrig har jag sett två regnbågar samtidigt, som dessutom var helt perfekta!

image53


Lumpen snack

Jag har varit på blixtvisit i storstaden Stockholm. Var där ungefär 10 h varav jag sov 5 av dem. Men jag hann också med att träffa en kompis från lumpen, man är ju tidseffektiv ;-).

image51
Jag och kompisen satt på Jensens Bofhus och käkade (mycket smakligt för övrigt). Bredvid oss är en skulptur på en kossa. Plötsligt börjar hon apflabba och säger:

-Lagerhult, vad har han där mellan benen?

Har man snuskig fantasi kan jag förstå att man får för sig saker. Men jag såg ju såklart att det var kossans spenar!
image52
Visst e den allt lite horny ;-)

Eslöv

Så har då äntligen dagen kommit då jag återigen blir en fattig student. I onsdags åkte jag ner till lilla hålan Eslöv (ligger strax ovanför Lund för de som inte vet) för två dagars introduktion till Fastighetstekniker.

Det har varit två ganska så lugna dagar med information om kursen samt en föreläsning i hur man beskär äppelträd. Väldigt intressant och spännande. Så nu behöver jag bara öva, öva och öva. Behöver dina äppelträd beskäras? Bara att hojta så kommer jag på direkten!

image49
Se så fint det blir när man kapar av på rätt sätt :-)


image50
Klasskompisen är i full fart med att såga av en gren som växte in mot kronan.

RSS 2.0