Sensommar-flirt ;-)

Satt precis och kollade igenom vilka kommentarer jag fått på mina inlägg. Sista inlägget är från Ankan, hon skriver så här:

"Hallå där vännen! Inte konstigt att det händer saker i ditt liv med tanke på vad du har hemma i din trädgård...som man sår får man skörda!
Men är det inte dags att ta bort den där slogan nu:"ledig men kräsen"??;)"


Det var nog tur att jag inte ändrade min rubrik, för kärleken vände innan den ens hade kommit igång. Det var när jag och Bröstman var ute och svängde våra (alla fall mina) lurviga som jag träffade honom. Jag hade tränat och var trött och hungrig och inte alls på humör att gå ut. Dessutom luktade jag illa, var orakad och hade dålig andedräkt. Vem vill träffa mig då liksom?

Alla fall så blev jag övertalad och hamnade först på Stallycktan för att sen gå vidare till Harrys. Där inne träffade jag en kille som verkade intressant och trevlig och som fick mitt nummer. Vad som sen var ännu trevligare var att han faktiskt vågade ringa dagen efter :-). Jag är imponerad, vet inte om jag själv hade vågat.

För att göra en ganska så lång historia kort, kan jag berätta att jag dejtat honom i 3 veckor men nu tackat för mig. Det visade sig att han inte var min drömkille, och då är det lika bra att avbryta och vara singel ett tag igen. Jag orkar inte med något oseriöst fladder, utan nästa förhållande jag går in i ska vara till 100%. Då blir det barn och hus och hela köret. Börjar faktiskt längta och drömma lite, den biologiska klockan har nog börjat ticka...

Kommentarer
Postat av: Håkan

När det verkligen är dags spelar svettningar mm plötsligt liksom ingen roll, han väntar nog där du känner dig hemma dvs. bland pustet, svetten o flåset!

2007-09-11 @ 18:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0