080426

Imorgon har det gått 7 veckor av missionen. Herregud så tiden flyger iväg. Kan knappt själv fatta att jag varit så länge i Afrika. Kommer ihåg när jag stod hemma hos mamma och kramade om syster och yster och sa "Hej då, vi får se när vi ses nästa gång".


Man blir lite dagblind här nere. Jag har knappt någon koll på vilken veckodag jag vaknar upp till, ännu mindre vilken vecka det är. Alla dagar går in i varandra. Ibland har vi eskorter och skjutningar att åka med på, en del dagar tillbringar vi på campen med lite vagnsvård.


Jag går upp runt 6-tiden på morgonen (helt otroligt, så tidigt skulle jag ALDRIG gå upp frivilligt hemma). Börjar dagen med en timmes motion. Antingen blir det powerwalk med kroppsskydd eller 30 min löpning och 30 min promenad. Kan säga att det är grymt jobbigt att fysa här nere. Det är både för varmt, torrt och sandigt. Får väl leda spin/start när jag kommer hem igen (min tid som intensivledare känns väldigt avlägsen). Morgonen är den enda tiden här som det är någorlunda behagligt att träna på. Dock så är det extremt tråkigt att dag ut och dag in gå dessa varv runt campen. Det blir en hel del varv. Springer man tar det 3:53 och går man tar det 5:56, campen är med andra ord inte så stor.


Igår morse var vi tre stycken som bytte ut 10 varv runt campen mot en tur till berget. Vi startade tidigt för att försöka undvika den värsta solen. Det tog 1 timme att gå från campen hela vägen upp mot toppen. En del bitar var rejält branta och man är inte särskilt smidig när man måste ha stridsutrustning och AK5 med sig. "Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid". Pulsen fick sig en rejäl höjning och jag känner idag att jag har lite träningsvärk i låren, härligt!

image313
På väg mot berget. Det är det vänstra vi ska ta oss upp för.


image314
Efter 1 timmes vandring är det skönt att få sitta ner och dricka en kopp kaffe på toppen. Snacka om härlig utsikt det var!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Du blir en utmärkt ledare på spin/start när du kommer hem, det behövs så som den verksamheten växer!
Hur är det egentligen utanför campen? Har du möjlighet att se något av hur man lever på platsen?

Hälsningar Håkan

2008-04-26 @ 12:38:41
Postat av: Patricia

Konditionen försämras ju ganska snabbt. Men grundkonditionen finns ju där , så det tar nog inte så länge att träna upp den igen ! =)
kram

2008-04-26 @ 14:48:46
URL: http://tinie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0