Fallskärmshoppning

I dagarna tre har jag ägnat mig åt fallskärmshoppning. Åkte till Västerås i fredags och gjorde mitt 4:e hopp (som för övrigt gick helt åt fanders). Det var inte alls lika kul som sist (2 månader sen jag gjorde mina tidigare hopp). Vet inte vad som var fel men jag bara spände mig hela tiden. Den där "naturliga svanken" var som bortblåst till sahara öken. Det var till och med så att jag började fundera på om det verkligen var min grej och om jag egentligen ens tyckte det var kul.

Så blev det lördag och jag var ute på klubben 11 timmar och fick till hela 4 hopp. Kände att det gick bättre och bättre och att jag kunde slappna av mer och mer. Sista hoppet jag gjorde var mitt examenshopp, som jag blev godkänd på!!! Weeiiii!!! Nu har jag kvalificerat mig för ett cert!


Nördig som jag är så var jag såklart tvungen att pulsa mitt hopp. Tycker det är lite roligt att analysera hur pulsen beter sig i olika situationer. Inte helt oväntat så stiger pulsen "en aning" när jag hoppar ut från planet. Pluspoäng i kanten för att jag i detta hopp gjorde av med hela 222 kalorier!


Idag har jag gjort mitt allra första egna hopp. Jag dök ut från planet på 4000 meters höjd, gjorde 2 stycken 360 graders svängar, delta-track i 4 sekunder och därefter drog jag skärmen på 1000 meter. Märklig och mäktig känsla att hoppa helt själv, utan instruktör. Det är så himla stort! Snart måste jag köpa min egna utrustning så jag kan hoppa när och var jag vill. Det går ju såklart att hyra men man vill ju ha sin egna ;-)


Kittad inför mitt första egna hopp.Efter landning. Det är lite tyg att hålla reda på.

Kommentarer
Postat av: Patricia

jaa det är jag som gjort filmen. har du nånting filmat som jag kan göra nått kul med :D!?Och cooolng, du är grym!

2008-08-31 @ 22:53:37
URL: http://tinie.blogg.se/
Postat av: Sofia

GRATTIS!

2008-09-01 @ 11:11:16
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0