Farväl gruppen

Nu har jag sagt Hejdå till min gamla besättning. Jag hade gått och bävat länge inför det avskedet, visste att det skulle bli väldigt jobbigt med mycket tårar (jag är så himla känslosam). Det är en märklig känsla att skiljas åt efter att ha jobbat ihop så länge och umgåts i princip dygnet runt. Man har verkligen lärt känna varandra och hittat ett bra sätt att jobba ihop på. Efter Iriba turen har vår grupp fungerat så otroligt bra och vi har haft väldigt roligt ihop. Jag har haft tur att ha dem i min grupp och jag saknar dem redan (även om min nya grupp känns otroligt bra).

En tanke som slog mig när jag kramade om dem var att "Det kunde också varit jag". Om jag inte hade förlängt hade jag också snart sett Sverige. Det som känns så offantligt bra är dock att jag är så glad över att jag är kvar. Jag ångrar mig inte en sekund. Det har funnits minuter då jag tvivlat på att jag tagit rätt beslut, men inte nu längre.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej gumman! Va skönt att du känner så, så att du inte går och mår dåligt och ångrar dig! TACK för brevet jag fick - jag blev jätteglad! :)

Tänker på dig ofta, skönt att veta att du mår bra! :)

Kram, Sofia

2008-08-04 @ 10:03:25
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: westerblom

e det verkligen hela sanningen?

2008-08-08 @ 09:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0