Gröna Lund

Igår var jag och lilla syster yster på Grönan. Vi hade himla tur med vädret, inte för varmt och inte för kallt. Uppehåll hela dagen och lite halvmulet om vartannat. Bland det första vi gjorde var att spela på chokladhjul. "Tänk vad gott det skulle vara med lite choklad, det kör vi på".


När vi står där och har valt nummer, slår tanken oss att "Det är ju lite dumt om vi skulle vinna nu, då måste vi ju släpa runt på den hela dagen". Men, vi hade redan betalat och hjulet var stannat. Döm om vår förvåning när vårt nummer går in och vi vinner 2 kg schweizernöt!!!
Jag har alltid varit den äventyrslystna och orädda i familjen, mitt motto är att jag provar allt -en gång. Kommer ihåg när vi var på grönan när vi var mindre, jag och brorsan i princip lurade syster upp i Fritt fall. "Det är ju onödigt att vi köpt åkband till dig om du ändå inte åker något". "Den är inte alls läskig, kom igen nu".

Nuförtiden börjar jag dock känna mig en aning gammal. Inte gammal kanske, men äldre. Jag vågar nästan inte åka läskiga saker längre. Vad har hänt?? När blev jag rädd och eftertänksam?? Jag vill inte påstå att jag tvingade mig själv upp i fritt fall, men det var inte långt ifrån. Egentligen vågade jag inte åka den, det kändes bara offantligt läskigt. Men jag resonerade som att, det är bara att sätta sig och åka, det är över på 3 sekunder, Sluta larva dig nu. Och jag bevisade, inte bara för syster yster utan för mig själv också, att jag fortfarande vågar, hela 3 gånger!!!


Något sammanbiten och därefter -Dödsångest-panik-skrikande!Berg-o-dalbana är också kul (och inte fullt så läskigt som bilden antyder. Vi visste när de tog kort så vi spädde på lite ;-))Det är kul att gå på Grönan och få känns sig som barn på nytt :-)
Ett gott skratt förlänger livet, och efter att ha besökt skrattkammaren kan vi konstatera att vi  nog kommer bli åtminstone 102 år!

Kommentarer
Postat av: Patricia

hahahhah :D!!Jag vill ha bilderna från skattkammaren. Kom in på msn så du kan skicka dom ^^kramis

2008-08-25 @ 20:23:07
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0