Leave - igen

Så var man hemma på leave igen. Två månader har redan gått sen sist, tiden verkligen flyger iväg. Till helgen blir det Västerås och fallskärmshoppning i (förhoppningsvis) dagarna tre. Tänkte försöka bli klar med mitt cert och dessutom göra några solo hopp. Sen börjar det också bli dags att fundera på att köpa sig en egen skärm. Dyrt... Bara skärmen kan man få ge runt 10 papp för. Sen tillkommer rigg, dräkt, höjdmätare, hjälm mm... Dyr sport... Men... Det drabbar ju ingen fattig (som de rika säger).

Passar på att ladda upp lite filmer när jag är hemma, här går det mycket fortare och smidigare. Att dessutom kunna sitta vid ett "vanligt" tangentbord och få användning av touch metoden, extremt stor skillnad!

Jag har nu fått min nya pusselring (6:a) som jag beställde från USA. Den blev lite dyrare än jag hade tänkt (när den väl skulle hämtas ut var man tvungen att betala nästan 800 i tullavgift!). Det var nog ändå värt det eftersom det inte går att få tag i pusselringar i Sverige, varje fall inte i 14 karat. Så nu  har jag alla fall en kvinnlig sexa i trefärgat guld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0