Fafang?

Ikvall har jag tatuerat mina ogonbryn. De som inte kanner mig vet inte att jag i princip har genomskinliga ogonbryn. De syns inte alls. En gang i manaden har jag darfor gatt ivag till en skonhetssalong for att fa dem fargade. Det ar ett evigt jobb som aldrig tar slut. Dessutom blir det dyrt i langden. Jag har lange funderat pa att tatuera mina ogonbryn. Kruxet ar bara att det ar valdigt dyrt i Sverige. Det kostar mellan 3500,- och 4000,-. Jag har helt enkelt varit for snal for att kosta pa mig det.

Fram tills idag. Sag att tatueraren har i Karon bara tar 2000 baht, vilket motsvarar ungefar 400kr. Billigt! Sa jag bokade en tid och fick ogonbryn! Gor man det hemma i Sverige sager de att de haller ca 3 ar. Mina kommer halla hela livet. Eller atminstone sa lange som en vanlig tatuering star sig. Beror val lite pa hur djupt de tatuerar. Lite riskabelt ar det forstas, det kan ju vara sa att man inte blir nojd med resultatet, kanske blir fel farg eller sa vill man i framtiden andra form. Det ar nu omojligt. Dock behover jag inte oroa mig, jag blev valdigt nojd :-).

Skulle garna lagt in "fore och efter" bilder. Dock strejkar min kamera. Nu vill den helt plotsligt inte kopplas ihop med en dator. Det gar alltsa inte att fora over nagra bilder. Vet inte om det ar kameran eller sladden det ar fel pa. Jag har minst sagt otur, alla mina teknikprylar forstors i varmen *suck*

Kommentarer
Postat av: Sus

Hade verkligen varit kul att se före o efter!! Hoppas att det blir bra nu då, men det tror jag nog.. det är många i Thailand som fyller i sina ögonbryn!Hoppas allt är bra med dig!Kramisar

2008-12-05 @ 15:18:20
Postat av: L8

Permanent make-up är det bästa!! Tatuerade ju mina ögonlock för ett antal år sedan (går att göra gratis i Sverige om man vågar sig på att vara försökskanin på nån skola - vilket jag naturligtvis vågade) - fast eftersom nålen bara gör ytliga stick så har det nästan försvunnit nu! Ju yngre man är desto snabbare förnyas hyn och färgen försvinner... Well! Vet inte hur det är om dom gör ögonbryna med djupare stick kanske!?

Kramar och NJUT!!!

2008-12-09 @ 13:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0