Prostituition/sallskapsdam

En kompis skrev till mig: "Hoppat bungey också? du är inte riktigt frisk, det begriper du väl?". Sjalv skulle jag vilja se det som sa har: "Jag ar radd att ta steg som gar utanfor kartan, men trots min radsla ar livet nar allt kommer omkring anda mycket mera intressant".
Provar man inget, far man do ovetande och kanske angrar att man inte passade pa nar man hade chansen.

Har i Phuket ar allt bra, jag kanner mig nastan som hemma. Har varit i Thailand hela 4 ganger innan men kommer alltid tillbaka. Detta ar paradiset! God och billig mat, mycket shopping, varmt och underbart i havet (32 grader). Aven om just Phuket nufortiden ar overexploaterat av turister, sa har det lite av sin forna charm kvar. Skulle latt kunna bosatta mig har.

Nagot som finns i overflod och som jag blir lika forvanad over varje gang, ar alla gamla gubbar som hanger med sota, sma, unga thailandskor. Jag kan inte annat an hoja pa ogonbrynen nar jag ser dessa omaka par. Anda vet jag inte riktigt var jag star i denna fraga. Pa ett satt tycker jag det ar sa grymt fel, pa ett annat sa kan jag tycka att "varfor inte?".

Dessa flickor ar inte prostituerade i samma mening som hororna i Sverige. De har flickorna far bra boende, betald mat, presenter, drinkar, klader och ibland till och med smycken. Visst, det forekommer med storsta sannolikhet aven sex, men har ar det sa mycket mer an sa. Det ar inte in-ut, satta pa sa snabbt som mojligt. En del tjejer har till och med kontakt med gubbarna efter att de har akt hem. Gubbarna fortsatter att hora av sig, skicka pengar och presenter. Pa ett satt tror jag dessa flickor har det ganska sa bra. De blir uppvaktade en eller tva veckor (och har det himla bra) for att sen slippa se gubbarna men anda fa lite uppskattning.

Som sagt, jag vet inte exakt var jag star i den har fragan. Klurigt...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker mest "synd" om gubbarna.. Det är väl såna som inte hittar nån hemma att leva med fördom

Dessutom förstår jag inte hur tjejerna kan leva med sina samveten av att "skinna" gubbarna på allt de äger (känner iaf en som blev så förvriden i skallen att han skänkte bort en smärre förmögenhet)...Skönt att du har det bra! Men 32 grader i vattnet.. då svalkar det ju inte ens.. Vattenful? ;)

2008-12-04 @ 20:13:23
URL: http://stickospring.blogspot.com
Postat av: Tone

oj, klickade för fort....

Det du skriver om stämmer ganska bra. Min uppfattning om allt detta var som de flesta. Usch, ve, fy, stackars tjejer. Men efter en diskussion med en thaikille, när jag var till Patong, så ändrade jag mig. Många av tjejerna är väldigt "pengakåta". Själv ville han inte dejta thaitjejer just pga av det. Visst finns det kidnappning av unga tjejer och de som uttnyttjar de fattigas situationer.... Själv tycker jag att det inte borde finnas överhuvudtaget! Kan inte heller förstå att man som man vill göra det som tyvärr alltför många karlar gör när de väl är där yeck!

Tragiskt....Hoppas i varje fall att du har det underbart och hälsa de andra Friskisarna om du träffar dom.Kram Kram

2008-12-04 @ 22:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0