Sa var det det har med "sallskapsdamer"...

I ett tidigare inlagg diskuterade jag huruvida det var ratt eller fel att kopa sig sa kallade "sallskapsdamer" har i Thailand. Jag skrev ocksa att det for det mesta ar gubbar som utnyttjar detta. Sa fel jag hade! Haromdagen motte jag en kille jag kanner sen tidigare. Det ar val inte direkt nagon kompis, for sa bra kanner vi inte varandra. Men jag vet vem han ar och vi har pratats vid lite ytligt vid vissa tillfallen.
Dom om min forvaning nar jag hittar honom i en bar pa Samui. Vi kallpratade lite och jag fragade om jag fick gora honom sallskap med en ol. Jo, det gick val for sig. Men jag markte pa honom att han inte var sarskilt pratsam och glad over mitt sallskap. Sen forstod jag varfor. Det kom ut en tjej fran baren (en ung thailandska) och sa till honom: "I'm gonna go take a shower, see you later". Da trillade poletten ner. Sa nu har mina fordomar raserats lite. Jag tar tillbaka, det ar inte bara fula gubbar som koper tjejer. Till och med svenska, unga, valkladda och snygga killar. Men varfor???

Kommentarer
Postat av: U

lika mycket rätt och lika mycket fel hur man än själv nu ser ut, antar att man även som ung svensk kille kan ha samma anledningar som äldre gubbar.

Tror att felet är att du ser det enda anledningen är att thaitjejerna skulle vara ett substitut för en helylletjej hemifrån men så enkelt behöver det kanske inte vara. Om man gillar en underdånig varelse som redan från början är underlägsen och lättpåverkad? Finns kanske inte så många tjejer i Sverige som skulle ställa upp på att vara tillags mest hela tiden, så om det är det man söker så?

2008-12-11 @ 17:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0