Träning och renovering

Klockan stod på 09:00 imorse (fastän jag är ledig och utan problem hade kunnat sova till 12). Upp, käka frukost, packa ner träningskläder och iväg till Friskis&Svettis. I vanliga fall är jag där minst 6 gånger i veckan; som värd, som spinledare och för egen träning. Nu när jag har varit ute och rest har jag inte rört på mig ett jota (förutom lite shopping promenader på kvällarna ;-)). Räknade ut att det var ganska exakt 2 månader sen jag gick på ett pass.

Jag är väldigt förvånad att jag överlevde passet, utan nära-döden-upplevelse. Körde direkt ett medelpass, fastän jag kanske borde testat ett bas först för att se var jag ligger. Motion är färskvara, det kan jag hålla med om. Samtidigt så går det snabbt att komma tillbaka till formen om man har lite grundkondition.

Efter träningen åkte jag till Ikea för att köpa golv, hyllor och klädstång till min walk-in-closet (även kallad klädkammaren ;-)). Lördagskvällen tillbringades med att först spackla och sen tapetsera. Blev dock inte riktigt klar, av någon märklig anledning hade jag räknat (huvudräkning) fel på hur många rullar tapet jag behövde. Så imorgon får jag åka och handla 2 rullar till.


Vill bara bli klar nu. Precis alla mina kläder och skor, pärmar och papper ligger nerpackade i 15 väskor. Jag vill inte leva i ett oorganiserat kaos längre!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Fick du träningsvärk av medel, kör jag bas på måndag...

2008-12-28 @ 10:40:23
Postat av: Sussie

Åh herregud vilka bilder du har!!

Hoppas du hade en bra jul. Min gick väl an... Nästa år tänker jag arbeta! Barnen är hos sin pappa så jag kan likagärna jobba o ta hand om dom gamla.

Tänkte tagit en restresa med särbon ,men han är liiite mer för julen än jag o ville fira den med sina kottar.

Ha det gott!!

2008-12-28 @ 15:41:52
URL: http://nattmorsa.blogg.se/
Postat av: bjorne

Gott nytt år.

2008-12-30 @ 17:39:07
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0