Åter i Sverige

Så var jag hemma igen. Eller nästan, varje fall har jag landat i Sverige. Käkat skinksmörgås med senap, och julknäcke med edamer. Så nu har jag fått lite julstämning. Kan dock inte fatta att det är jul redan imorgon. Igår låg jag liksom vid poolen och solade i 35 graders värme! Mysko.

Bakom orkidéerna döljer sig julstjärnor. Bilden är tagen i Pattaya på Jomtien beach.Är lite tudelad över att komma hem tidigare. Visst är det jätte skönt, jag saknar faktiskt mitt "vanliga" liv. Saknar kompisarna, mitt radhus, min kläder, svensk mat mm. Samtidigt är julen väldigt överreklamerad. Det ska lagas mat, köpas julklappar, man ska vara glad och trevlig, snygg och förbannat lycklig. Släkten ska vara världens bästa vänner och barnen ska sitta som ljus och bara le. Jag menar, hur falskt är inte detta?? En hel månads hysteri för något som är över på 8 timmar.

På tal om saker så är detta vad jag fick tag på under min shopping i Bangkok. X antal väskor, linnen, tröjor, kamerafodral, skor och hela Nip Tuck serien.Idag när jag satt på planet kom jag att tänka på att jag borde sätta på mig mina guldhalsband igen (tog av mig de på Bali, det gick inte att pruta med bling-bling runt halsen). La de i en plastficka i min midjeväska. De ligger inte kvar där idag. Jag har letat och letat, både i väskan och bland minnet. Har jag tagit upp de någon gång? Har jag lämnat sakerna obevakade? Kan de ha åkt ur av misstag när jag skulle ta upp mitt dykkort? Har någon snott det fran mig när det legat i "safetybox"?
Jag vet ärligt talat inte. Har inget minne av att jag bytt plats på de. Tror inte heller de åkt ur när jag tagit upp andra saker, det borde jag väl ha märkt? Tror dock inte heller någon har snott det av mig. Så frågan är; var faan är dem? Riktigt ledsen över att jag förlorat dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0