Avresan närmar sig

Nu börjar det dra ihop sig... Förberedelserna är i full gång snart bär det av. Spännande! Jag har varit laddad och förväntansfull sen mitten av november och nu blir det verkligen av. Känns lite konstigt också, jag har ju varit hemma och "civil" så länge att det nästan känns lite overkligt att jag ska åka till Tchad.

På tisdag ska jag till Livgardet för att packa mina väskor och sedan köra vagnen till flygplatsen. Min civila väska ska också packas och lämnas in. Det går nog rätt snabbt att packa, det enda jag ska ha med är: löparskorna, träningsställ, pocketböcker och datorn. Efter att datorn är nerpackad vet jag inte när jag kommer åt att blogga och läsa mailen. Förhoppningsvis kan jag låna dator någonstans ;-)

Jag hoppas kunna uppdatera bloggen så mycket som möjligt när jag är i Tchad. Mobilen kommer med största sannolikhet inte att fungera, det går inte att skicka snigelpost och jag kommer inte ha tid att skriva 511 mail till nära och kära. Tanken är att bloggen ska vara aktuell hela tiden så att alla kan veta att jag mår bra och överlever värmen.

Nu ska jag krypa upp i soffan under en filt och kolla lite på repriser. Idag blir en lugn och händelselös söndag, sköööönt!!!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Sköt om dig i Afrika och vet att du kommer att göra en avgörande och väldigt viktig insats för illa behandlade och utsatta människor!
Vi kommer att sakna dig och vara väldigt spända på att höra hur du har det!

2008-02-18 @ 07:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0