*Kommentarer*

Om man tittar på statistiken på min blogg, dvs hur många besökare jag har varje dag, så är det ganska många. Det är dock inte fullt lika många som väljer att kommentera inläggen. När jag var ny i "bloggvärlden" så kommenterade jag själv i stort sett aldrig andras inlägg och jag hade inga förväntningar alls att folk skulle skriva till mig.

"Idag har jag punka på cykeln". Jaha, och? Vad är det att kommentar liksom?  Det är ju knappast något att egentligen tycka till om. Så jag förstår varför jag inte har fler som kommenterar i bloggen. Men... Det är så himla roligt att läsa! Det är liksom ett kvitto på att folk läser och är intresserade. Nuförtiden är jag duktig att själv lämna ett litet "avtryck" i andras bloggar, just för att jag vet hur trevligt det är för ägaren att läsa.

Kommentarer
Postat av: patricia

känner igen det där med att folk inte kommenterar. Är lite tråkigt, nått kan man väl tycka till om :)

2008-02-11 @ 19:07:45
URL: http://tinie.blogg.se
Postat av: Daniel

Hej Jannica!
Kul att se att lyckas aktivera dig under ledigheten. Tycker själv att det är lite knöligt när man inte vet när det kan bli resa av.

Har du bytt slang på cykeln? Det brukar vara klurigt att få dem att hålla någon längre tid genom att kladda med laglappar.

Bra blogg annars, lagom långa inlägg som t.o.m. jag orkar läsa. Har även noterat en tematisk förändring sedan jag var inne senast. "Ledig men kräsen" har byts mot en något opersonligare slogan. Kommer det någon förklaring eller finns det kanske en som jag missat?

Så, nu har jag kommenterat klart.

2008-02-13 @ 13:38:36
URL: http://danielolofsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0