Kyssar

Jag och Kattis passade på att pussas lite inför Alla Hjärtans Dag. Det var innanför PUB som det anordnades gratis bilder på kyssandes par. Bilderna ska användas till en utställning.

image234
Vad har hänt med min näsa egentligen??


image237

Kommentarer
Postat av: AH

Ja jag håller med dig. Deletar alla j-a kedjebrev fast det är i alla fall kul o finnas med på nåns bästakompislista på nåt vänster.
Ja, åsså gick solen visst upp idag igen. Med bara några få minusgrader, och stark vind. Dessvärre dog dagen när jag kom till mitt tillfälliga jobb. Fy fan för svetsar som går sönder (och det är bara två veckor sen de lagade den senast...), och mer fy fan för kollegor som smiter undan, så att de som är kvar får betydligt mer arbete på sina axlar. Nästan ännu mer skäll på dumskallar som inte tar emot gåvor (i form av kapitalistdryck... Fanta), då de tror att man gjort nåt med burken. Jävla as, har jävligt svårt för otacksamhet.

Men, då är det tur att man har en mp3-spelare, som innehåller Johan Johansson , KSMB, samt lite Sparks, och Denis Leary. Och Dirty Three. Fin musik. Bra musik. Särskilt Friheten och jag, ruskigt bra text, måste fan innehålla några av de bästa svenska raderna - någonsin.

Men, nu är det fredag, och sen helg. Ska bli skönt. Väldigt skönt. Skönt då o ha en sprillans ny dator, min gamla krashade ju. Funtar på att sälja mitt gamla ljudkort, apropå nåt helt annat. Borde kunna få lite pengar för det. Åtminstone tillräckligt för att köpa ett par nya byxor. Jobbar dessutom på en grymt vacker kvinna på vår lokala butik. Och om det är nåt jag är kung på, är det att muntra upp såna. Alltså kassörskor. Vänlighet is the shit, som man tydligen ska uttrycka sig nuförtiden.
Blev i alla fall lite optimist på sluter fast det började med negativitet, som sitter i sen din cykel började strula. Kram!

2008-02-15 @ 23:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0