Mediauppmärksamhet

28 januari, gäst i SVT's Gomorron Sverige.

4 februari, medverkan i Örebro lokalradio "Rakt på sak".

25 februari inslag i Tvärsnytt.Det är mycket i media nu om Tchad och EU-styrkan. Nu är det såklart extra spännande eftersom missionen är på rull. Materiell har börjat flygas ner och de allra första svenska soldaterna är på plats och bygger förläggning. I onsdags gick min telefon varm med förfrågan om medverkan i tv och tidning.

Jag var ute och putsade fönster (passar på att vårstäda lite innan jag åker) så jag hörde inte telefonen. Lyssnade av svararen när jag kom in:

"Hej, det här är från SVT. Vi såg dig på tv i måndags och skulle vilja ha med dig i Gomorron Sverige. Inslaget ska handla om dina förväntningar på Tchad. Du kan väl ringa när du hör det här".

Det blev inge tv den här gången då det krockade med lastning av min vagn. Kanske var det lika bra, det är ju en bit att åka från Örebro till Stockholm. Lite väl långt för 9 minuters sändning.

Typ 20 minuter senare ringde Nerikes Allehanda och ville göra ett reportage av mig och André (en annan Örebroare som ska ner till Tchad). Det kunde vara intressant tyckte jag, så igår blev vi intervjuade och jag blev fotad på flygplatsen. Tror reportaget kommer på söndag, så håll utkik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0