Nu är jag lite trött på frågan...

Nu är jag hemma i Örebro igen. Mina bärsäckar är packade, mitt fordon kört till flygplatsen. Det som återstår är att ha några lugna och sköna dagar hemma då jag bara ska förbereda mig mentalt inför uppdraget i Tchad.


Tyvärr så är det inte bara härligt och mysigt att vara hemma igen. Alla, och då menar jag verkligen ALLA, frågar samma sak: "När åker du?" och "Är du fortfarande hemma, skulle inte du iväg?". Idag brusade jag nästan upp och svarade lite barskt till några kollegor på Friskis. Förlåt, det var inte meningen.


Det är bara lite synd, för helt plötsligt har folk glömt vem jag är. Det är inte längre någon som frågar hur jag mår, vad jag gjort i veckan, hur det går med kärleken, om jag börjat med mitt nya spinpass med mera... Det är knappt folk säger "Hej" till mig längre när vi ses, utan det blir: "Nämen är du kvar, blir det inget?".


Jag förstår att folk tycker det är lite spännande att jag ska iväg. Det är ju så annorlunda mot vardagen för majoriteten Svenssons i det här landet. Det märks inte minst på all uppmärksamhet i media. Jag förstår men jag undrar bara när folk slutade intressera sig för mig som person? Nu är jag helt plötsligt intressant för det jag gör, inte den jag är.


Ni måste ha lite överseende för att jag ibland inte orkar dra hela harrangen om varför vi fortfarande inte är iväg... Jag är bara Jannica, en helt vanlig tjej i ett ovanligt uppdrag.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Hur går det med ditt nya spinnpass ?
Ser starkt framemot det ! Hoppas det är många härliga låtar med mycket gung :)

2008-02-23 @ 12:53:34
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0