Privata mål med Tchad missionen

I lördags var jag på fest hemma hos en av mina allra bästa vänninor. Hennes man ska också åka till Tchad och jag frågade honom vad hans privata mål med missionen är. "-Att gå ner 19 kilo i vikt, svarade han". Jaha, ok. Det verkar som att majoriteten av oss som åker har detta mål. I stort sett alla påstår att kilona bara kommer rasa av oss, både pga värmen men också för att vi inte kommer få någon riktig mat (vi kommer bara äta frystorkat första veckorna). Jag slår vad om att jag (med min tur/otur) kommer vara den första som någonsin går UPP I VIKT på en Afrika mission. Jag tränar rätt hårt idag och frågan är hur kroppen reagerar när den helt plötsligt inte gör av med några kalorier längre?

Allafall, jag har väl också ett litet sånt mål. Men 19 kilo är lite väl kraftigt för mig, jag nöjer mig med typ 5. Samtidigt skulle det vara rätt intressant att gå ner 19 kilo, bara för att se hur jag skulle se ut... Har så svårt att tänka mig som benig och knotig. Men det är absolut bara en tanke, inget jag kommer sträva efter. Jag blir tokig och på extremt dåligt humör om jag inte får mat, så jag kommer äta när jag behöver!

Mitt främsta mål (som jag kommer jobba hårt på för att uppnå) är att lära mig på på händer. Det är nåt jag skulle vilja kunna. Först och främst tror jag att jag måste bygga lite styrka i armarna för att ens orka bära kroppen längre sträckor. Får hoppas att det blir en lång mission så jag hinner lära mig.

Kompisens man, hans andra mål blir att kunna gå ner i spagat. Ni vet där ett ben är framför kroppen rakt ut och ett ben bakom kroppen rakt ut. Nu är tävligen igång och det ska bli intressant att se vem som lyckats bäst. Kan säga att vi nog börjar på ungefär samma längd. Hans spagat såg ungefär lika bra/dålig ut som när jag försöker gå på händer.
Må bästa man/kvinna vinna!

Kommentarer
Postat av: patricia

19 kilo :O ! shiet, hans fru/tjej kommer ju inte känna igen honom när han kommer hem ..

:)

2008-02-18 @ 20:06:09
URL: http://tinie.blogg.se
Postat av: Jenny

Ohh Lycka till ;)

2008-02-18 @ 21:02:07
Postat av: Jenny

Ohh Lycka till =)

2008-02-18 @ 21:02:48
URL: http://JeeeennyM.blogg.se
Postat av: Anna Johansson

Var här inne å snoka lite ;)Det där med att gå på händer handlar mest om teknik vill jag lova, har själv som mål i livet att aldrig missta den kunskapen. Särskilt stark är jag inte längre men gå på händer kan jag fortfarande=P Lycka till med allt därborta! Kram /AnnA

2008-02-19 @ 23:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0