Året som gått i bilder

Hittade det här på syrrans blogg och snor det rakt av. Mitt 2007 i bilder, vad har hänt? Vad har jag gjort?

JANUARI

I januari rensar jag i mitt liv, raderar alla gulliga sms från x:et, tar ner alla bilder, träffar honom sista gången då han hämtar sängen. Bestämme mig för att jag vägrar må dåligt längre, nu är det min tid, mitt nya år.
Börjar på nytt jobb, får kontorstid och tänker att "Nu ska min kropp äntligen få lite rutin, jag kommer äta regelbundet och sova regelbundet". Tidigare har jag jobbat 3-skift som personlig assistent, med vakna nätter.


FEBRUARI

image173
Jag gör om i sovrummet, tapetserar (helt själv) och köper ny säng och nattduksbord.


MARS

image174
Jag, syrran och brorsan åker två veckor till paradiset Thailand. Vilar, solar, njuter och bara har det bra.Välgörande för själen.

APRIL


För första gången i mitt 25-åriga liv lyssnar jag inte på mamma utan tar steget och klipper av mig allt hår. Jag är supernöjd! Passar mig och mitt sportiga liv bättre. Fatta vad snabbt det går att tvätta håret nuförtiden *hihi*.


MAJ

image176
Jag går på Satin och ser The Sounds, shit vad bra de var. Jag är helt salig och glad efteråt.


Jag går på bröllop för första gången i mitt liv. Det var en underbar dag med strålande sol (typ årets första), god mat och dryck och framförallt: Mycket kärlek!

Jag slutar på mitt nya jobb, det var inget för mig. Dessutom så passar nog inte arbetstiderna mig, man hinner ju ingenting när man jobbar 8-17! Man måste lägga sig tidigt för att gå upp tidigt. Jag hann mycket mer på min fritid förut. Bestämmer mig för att börja plugga och söker lite olika kurser.

Jag provar på Retreat ute på Finnåkers kursgård. Det var en skön och avslappnande helg, dock inget för mig. Men ändå roligt att ha provat på.

Jag springer Vårruset, helt otränad (har inte en enda mil i kroppen). Kommer ändå in på en hyffsat bra tid; 26 min.

JUNI

Jag fyller år, hela 26 blir jag!

Dagen börjar med att jag leder spinpass på Friskis, sen blir jag överraskad med en picnic i Stadsparken. Kvällen avslutas på Strömpis med dans utomhus.

JULI

Jag sommarjobbar i Kumla och pendlar varje dag. Går upp redan kl.5 vissa dagar, usch! Tur att det är ljust ute så man orkar upp.  

image180
Fest hos Ankan med ormgrop. Någon timme senare spillde jag rödvin på min turkosa topp, inte så bra gjort.


AUGUSTI


Jag springer Blodomloppet i mina "snabba" byxor. Bästa milen någonsin, 53,38!

image182
Katten får ett sår i rumpan och är tvungen att gå i tratt några veckor. Hon var inte särskilt glad. Andra sommaren i rad hon får ha tratt. Vad gör hon egentligen?

SEPTEMBER

Jag börjar plugga till Fastighetstekniker/bovärd på distans.

Känner att jag har så himla mycket tid över nu så jag börjar sticka på en kjol (som faktiskt är klar idag men aldrig använd).
image183


OKTOBER

image184
Jag och syster yster går på Betnér. Biljetterna bokades i april så det här har vi verkligen väntat på. Det blev en underbar kväll med otroligt mycket skratt och god mat på Efesos.


NOVEMBER

image185
Tacokväll hemma hos goda vänner. Världens sötaste tjej. Man blir nästan lite sugen på en knodd :-)

Fest
Julbord
Trivselkväll med spingänget

Jag rycker in i det militära och påbörjar utbildning inför Tchad-mission. Pluggar på helgerna, är fast besluten att köra dubbelt fram till nyår.


DECEMBER


Är på Livgardet hela december, skjuter in min AK5, lär mig pistol 88, praktiska sjukvårdsövningar, slutövning.

image187
Firar jul hemma hos mamma i Stockholm. Har lyckats (misslyckats) med att bli sjuk lagom till julafton, snorar och nyser hela tiden. Jag älskar julmat men som alltid så äter man för mycket.

image189
Nyår firas i goda vänners sällskap. Bästa nyåret hittills! Brukar alltid jobba den här dagen, men det var skönt att vara ledig och få göra som resten av befolkningen, äta och dricka gott ;-)


SUMMA SUMARUM

Det har hänt otroligt mycket det här året. Det har verkligen varit en inre resa med att komma vidare efter min separation. Det har varit svårt att hitta mig själv igen, vem är jag utan x:et? Vem är Jannica? Vad vill jag göra i mitt liv?
Många frågor men en del börjar äntligen få sina svar. Nu väntar ett nytt och spännande år och jag ser fram emot att få uppleva det.

God fortsättning på er!

Kommentarer
Postat av: Patricia

Ganska kul att lägga upp åert såhär och se vad man gjort... blir kul senare när man kan "blickaa bakåt" också och se vad man hittade på..
Men i år blir det enkelt för dej.. ett ½år i tchad och 3 månader i thailand :D

2008-01-06 @ 18:20:38
URL: http://tinie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0