Dating

Folk frågar mig hela tiden om jag träffat eller dejtar någon. De tycker väl att det är dags nu, att jag varit singel tillräckligt länge. Problemet, eller kanske mer svårigheterna, är hur sjutton man träffar någon. Oftast är det kanske på jobbet eller skolan. Men hur ska det gå till, jag läser ju på distans! Eller så är det kanske via kompisar på någon fest. Men det är oftast så uppgjort "X kommer ikväll och han är jätte trevlig och go och dessutom singel". Det blir liksom en sån tryckt och spänd stämning redan på förhand. Vad är det för fel med att bara träffa polarna och snacka skit och ha trevligt? Varför ska man behöva bli hoptussad med folk hela tiden, jag kanske inte alls är ute efter att träffa någon.

Samtidigt så längtar jag efter någon att dela vardagen med. Någon att äta frukost i sängen med, ta ett varmt bad med, gå på bio, käka pizza ihop på en slö söndag. Någon som kramar om mig och säger "God morgon älskling, vad mysig du är".

Jag är helt övertygad om att jag kommer träffa den rätte, han kommer när det är dags. Fram till dess får jag nöja mig med att spana och drömma mig bort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0