Söndag

Sista timmarna hemma. Finns så mycket jag måste göra innan jag åker tillbaka till Livgardet. Igår fick jag veta att det här kanske är sista gången jag är hemma innan vi åker. Känns så konstigt. Det är ju det här jag har sett fram emot och utbildats för. Att åka till Tchad på utlandstjänst. Nu har det äntligen börjat rulla, nu är det inte längre en fråga om "OM" vi åker, utan mer "NÄR" vi åker.

Vattna blommorna
Tömma och stänga av kylskåpet
Sänka elementen
Tvätta all smutstvätt
Dra ur antenn och tv
Packa allt civilt jag kan tänkas behöva i 4 månader
Diska


Har varit ledig en hel vecka nu. Det har varit otroligt bra, har fått mycket gjort. Träffat många kompisar och familjen. Tagit igen lite tid på Friskis&Svettis, hann till och med leda ett intensiv spin. OTROLIGT SKOJ!!! Jäklar var kul det var och vad otroligt duktiga motionärerna var. Man blir så himla glad och på bra humör när 30 pers sliter och jobbar till ett pass som JAG har satt ihop. Stolthet! Kommer verkligen sakna Friskis, det har ju varit mitt andra hem ett tag nu.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, här händer det grejer. Snyggt!
Hoppas du kan följa och uppdatera din blog även från Tchad (för de har väl internet där, eller är datorerna från Flintas tid? ;))
LYCKA TILL! *spark i baken*
Kram Sofia

2008-01-28 @ 07:25:25
URL: http://stickospring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0