28 juli

Maten vi får borta på Camp Star är faktiskt helt ok, till och med över förväntan. Vi har hela tiden fått höra att det är "flygplansmat" och det låter ju både tråkigt och torftigt. Men alla blir mätta och belåtna verkar det som. Varje måltid finns det två olika maträtter att välja bland. Det finns lite sallad (både grön- och frukt), puddingar (vanilj & choklad), baguetter och tekakor. Enda nackdelen med nya matsalen är frukosttiden. De har öppet mellan 5-7 och det är på tok för tidigt. Jag går redan upp 05:30 för att träna och brukar vara klar för frukost vid 7:30. Det finns inte en endaste möjlighet att jag kommer ställa klockan ännu tidigare!
Söndagar går oftast i slowmotion. Folk sover lite längre, man har inte lika mycket arbete. Det är en liten vilodag typ. Så igår fick de som ville åka ut på en welfare tur till ett palats. Palats, tänkte jag. Det låter ju trevligt. Jag såg framför mig ett stort slott med kaklade badrum och bassänger, vackra damer och vakter.

Väl framme på plats (efter 6,5 mils körning som tog 2,5 timmar!) blir jag lite förvånad och besviken då detta är själva palatset.


I själva verket så är detta runinera av ett palats som låg här för 400 år sen.

Jag var inte ledsen för det dock, det var en mycket trevlig tur. En hel del körning blev det och ibland en utmaning då underlaget var extremt mjukt. Lågväxel och diff spärrar i, gasen i botten och en snitthastighet på 10 km/h! Bara vid ett tillfälle körde vi fast.


Det var bara ut och börja skotta sand. Till slut kunde vi backa därifrån och fortsätta färden.

Det är himla mysigt att vara ute på tur och äta i det fria. Man får en lite mysig känsla i kroppen, kommer ihåg hur det var i början innan köket var igång. Jag hörde någonstans att vi ätit rations i 46 dagar i början. Ändå så tycker jag det är helt ok att ta en låda då och då.


Här sitter jag och min nya vagnschef och picknickar.


Skickar en liten hälsning till mina nära och kära där hemma med den här bilden. Ibland är himmlen här nere magisk.


Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej älskling!

Hoppas allt fortfarande är bra där nere. Saknar att jag inte bara kan ta telefon och ringa dig när jag vill. Längtar till du kommer hem. Kramar från mig/mamma

2008-08-02 @ 10:46:47
Postat av: Gamla CO

Hej Jannica (Jessika)Nu är vår avslutning genomförd hemma på klassiska LG, middagen och tillhörande mässkväll fungerade utmärkt och alla var nöjda. Nu skall vi skall alla gå på ledighet, dock genomför jag avrappotering på MTS under morgondagen men sedan skall även jag försöka koppla av lite.... Kunde inte låta bli att följa era fortsatta äventyr på din blogg. Jag ser att ni fortsätter att köra fast och att maten på STARS är OK men med något tidig servering..... Ta vara på Er

hälsningar

/Peder

2008-08-06 @ 23:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0