Försenat bagage

Denna gången när jag åkte tillbaka till Tchad, åkte jag civilt. Jag hade tänkt innan att "om jag nu åker civilt så är det ju förmodligen så att packningen kommer bort, sån tur brukar man ju ha". Iallafall så gjorde jag det och uniformen och kängorna åkte i väskan som jag skickade på bandet.

Och mycket riktigt, när vi står på flygplatsen i N'Djamena så kommer inte våra väskor. FAN!!! Så himla typiskt. Att jag inte gick på min magkänsla och tog uniformen i handbagaget, men jag ville slippa släpa en massa.

Så när vi sen sätter oss i det militära flygplanet för att åka vidare till Abecce, åker jag i en MYCKET originell outfit;

Svarta leggings, svarta ballerina skor, grå klänning och svart kavaj.I ena handen har jag min AK5 och pistolen satte jag fast i handväskan. Det var en och annan som höjde på ögonbrynen kan jag lova. Det måste vara första gången en soldat åker sminkad och i klänning med vapnen lite nonchalant i handen. Herregud vad märkligt det kändes. "Finn ett fel", liksom. Kände mig oerhört felplacerad.

Som tur var så har vi fått ut två uppsättningar uniformer, så jag har fortfarande något att sätta på mig. Väskan kommer förmodligen imorgon.


Kommentarer
Postat av: Ankan

HA HA HA HA... Jag finner inte ord...det måste ha varit en succé:)

2008-07-06 @ 20:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0