Kanelbullar och snickeri

Dagen har ägnats åt att först bygga gångar mellan våra tält. Imorse när vi vaknade hade vi nämligen en hel åker utanför tälten, herrejösses vad lerigt det var! Det började regna igår vid 20:30 och höll på i flera timmar. Så länge har det aldrig regnat hittills. Det är lite drygt att gå på toaletten mitt i natten i kolsvarta Afrika, och klampa runt i en lervälling med flip-flopen.

Efter lunch gjorde jag mitt sista intrång hos kockarna och bakade kanelbullar åt hela förbandet. 256 bullar blev det! Måste vara rekord och kanske till och med första gången det bakas i Tchad.

Annars är det rätt lugnt i missionen, jag har beredskap över tiden. Det nya besättningen kommer ner i början på augusti, så då kan man kanske få lite avlösning.

Kommentarer
Postat av: Sanne

Hejsan snäckan, äntligen hemma igen efter x antal förseningar med flygen, vädret underbart här, 28-29+ de närmaste dagarna. Saknar dig!! Hälsa till alla där nere

Kram Sanne

2008-07-24 @ 06:37:21
Postat av: Patricia

Haha, du och ditt bakande :)Saknar dig syster!

2008-07-24 @ 08:46:00
URL: http://tinie.blogg.se/
Postat av: Staffan

Får du tid över till att finslipa dina ki-box kunskaper därborta? Du kan väl baka en jättestor boxsäck och ett par handskar när du ändå har degen på jäsning./Staffan

2008-07-24 @ 15:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0