Ny vagnsbesättning

Idag har jag varit ut med min nya besättning och haft sjukvårdsberedskap när de skulle kontrollskjuta sina vapen. Jag struntade dock i att skita ner mitt vapen, tyckte det räckte med skjutningen jag redan har gjort. Jag menar, så himla kul är det inte att ligga på 30 meter, skjuta och sen markera.

När min nya vagnschef sen såg att jag hade ringar på fingrarna, mer eller mindre beordrade han att de skulle tas av. Jag förstår omtanken, vore tråkigt om man fastnade i något och fingret slets av. Känns dock himla märkligt att vara utan, lite tomt liksom. Efter en dag på skjutbanan har jag numera en väldigt fin "ringbränna".På eftermiddagen har vår kära Bosse kört ghostbuster stilen och utrotat (eller varje fall gjort ett tappert försök) alla myggor. Såg lite varmt ut med helställ, gasmask och gummistövlar (han sa efteråt att han hade ca 1 dl vätska i varje stövel).


Till middag serverades det köttbit (som det gick åt i snitt 3 st gafflar per man för att skära sönder), ris och beasås. Till efterätt fick vi wienerbröd, mums!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Jasså, ni har besvär med myggor i jym och spinsal?

2008-07-13 @ 09:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0