Smått och gott

Nu har äntligen mitt bagage kommit så nu kan jag ladda upp lite bilder igen!


Jag har fortfarande ont i knät sen jag landade på asfalt efter mitt andra fallskärmshopp. Nu är det dock inte lika svullet längre utan mest blått.Igår kväll klockan 18:05 var det så här fin solnedgång i Abecce. Här ser man också vår fina camp efter att den ändrat form lite.Bakom våra hygiencontainrar ser det numera ut så här. Vi fiskade upp en plaststol som legat i sörjan ett tag, och den var helt sönderfrätt! Man kan förstå att våra permethrin inpregnerade uniformer inte får tvättas hemma i Sverige. Det skulle ju ta kål på allt levande!
Jag fick paket från min kära vännina Kattis och hon ville ha bildbevis på ballongerna. Förstod inte vad hon menade förrän jag började blåsa. Herrejösses vad svårt det var! Hur fan gör man för att blåsa upp balloner, var så länge sen jag gjorde det. att jag inte visste hur det skulle gå till. Ändå tycker jag att mina lungor borde vara bra, så mycket som jag tränar.Tack så jätte jätte mycket för presenterna! Nu har jag verkligen något att bita i när det är långtråkigt ;-)


Det är som här normalbilden i Tchad. Räcker med att man sitter still två minuter så ser man ut så här. Nu förstår ni kanske varför jag inte tycker det är så farligt med lite fukt under armarna en varm sommardag!?Var bara tvungen att ta med den här bilden. Jag tycker det är så himla coolt! Helan och halvan liksom.
Har jag förresten berättat att jag sökt 3 st maskinförarutbildningar till nästa höst?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0