Tristess

Ibland är det verkligen så himla tråkigt här nere. Det behöver inte vara så att en hel dag går utan att man gör någonting, utan det kan mer vara så att man har två timmar över som är helt onödiga. Så var det lite igår. Dagen gick ganska fort med diverse olika projekt. Fram till kl.15:30 hade jag saker att göra i princip hela tiden. Sen kom tristessen. Fan vad tråkigt! Vad gör man då? Jo, man hämtar en cyalym stav som man knäcker, skär upp och häller ner i ett myrbo med förhoppningen att få se blåa myror irra runt i kvällsmörkret. Blev dock inte riktigt som jag tänkt mig då myrorna trilla av pinn och dog av den starka vätskan. Inga självlysande myror alltså. Men busigt var det ;-)
Nu, efter 4 månader i Tchad, har några smarta själar kommit på att vi nog borde ha torrluftanslutning till våra vagnar. Det kommer ju väldigt snart att regna varje dag, och man kan nästan ana hur mögligt och sunkiga vagnarna invändigt snart kommer vara. Förmiddagen har ägnats åt att bygga ihop torrluftanslutningen och sen bygga kryss att ha den på. Ser riktigt proffsigt ut om jag får säga det själv!


Kommentarer
Postat av: Patricia

Vad duktiga ni är! : )Och du, jag tycker inte du ska tvivla en sekund på att ditt beslut att förlänga var rätt.Du gjorde det som kändes bäst för stunden och du skulle ångrat dig om du åkte hem.Jag tror på digKramis

2008-07-17 @ 23:01:06
URL: http://tinie.blogg.se/
Postat av: Jonas Bohman (QM Bohman)

Ohoj! Hoppas ni har det bra i värmen (och snart regnet....) Ja, nu har vi varit civila i över en vecka, och det känns helt OK. Fast visst är det en omställning, och tro mig, denna gången kändes det något extra omtumlande att få komma hem till den svenska sommaren, och alla dofter, och för att inte nämna luften. Friskt och fräscht. Hursomhelst, så få ni ha det så bra ni kan där nere i "sandlådan", och du, tro mig, tiden går fortare än du anar, och swisch, så är ni alla hemma igen...... Hälsa alla så gott.

2008-07-19 @ 20:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0