Campbygge

Efter att nästan ha blivit bortspolade av allt vatten i måndags, har vi byggt upp alla tält på plattformar. I dagarna tre har vi haft en otrolig campanda och gemenskap. Alla som har haft tid har hjälpt till att fixa på campen. Först var vi tvungna att tömma alla tält, flytta dem 100 meter, jämna marken de stod på, bygga träramar, snickra golv, ställa tillbaka tälten och till sist få in all packning igen.

Vi är inte bara soldater, vi är byggarbetare också ;-)


Nu ska vi väl klara nästa spöregn. Tälten är resta 40 cm från backen.


Så här ser det numera ut mellan våra tält. Marken är otroligt ojämn efter regnet och cammonäten vågar vi inte ha kvar ifall det börjar blåsa igen. Vi vill ju inte bli av med tälten. Jag bor i mitten på vänster sida.


Igår eftermiddag drog det plötsligt ihop sig till oväder igen. Himmlen blev alldeles mörk och det började blåsa. "Inte igen", var min första tanke. Samtidigt var jag lite nyfiken på att se hur våra plattformar skulle klara ett oväder.

Himmlen precis innan det började blåsa och regna.


Så, nu är jag kittad för ett regnoväder. Skidglasögon, gummistövlar och regnponcho. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder ;-)".


Vad gör man när det är kolmörkt i Afrika, klockan är 19:30 och man har långtråkigt?? Jo, man invaderar koket och bakar bröd :-). Behöver jag tillägga att det var otroligt uppskattat??

Som jag bakade, 200 skivor blev det! *puh*


Jag är inte bara Patria-förare och sjukvårdare, numera är jag även byggarbetare, bagare och frisör (klipper de som vill och vågar). Vilket gediget CV jag börjar få *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0