Dag 91

Sen jag kom tillbaka till Tchad har jag tyckt att det är otroligt varmt, precis hela tiden. Det finns knappt en enda stund på dygnet då det är lagom varmt. Jag upplever att det är mycket varmare nu, än när vi var här sist. Tycker att jag borde aklimatiserat mig vid det här laget och vara van. Dock så är det inte bara inbillning från min sida. Det är visserligen lika varmt som sist, 40grader, men det är mycket högre luftfuktighet. Hela 64%! Så det är såklart därför det upplevs som mycket varmare. Tidigare har det kanske varit runt 15% luftfuktighet.

Idag har jag sett papprena på min förlängning. Nu är det alltså klart att jag kommer stanna till sista oktober. Hade velat byta tjänst till Vagnschef, men NBG har tydligen förtur på tjänsterna. Jaja... Såklart att det är bra att de kommer iväg, de står ju bara hemma och stampar med betalning just nu.

För övrigt så har jag inte fått veta nå mer om när jag kommer iväg till Abecce. Tidigast måndag gäller fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie Larsson

Ja du, kan inte säga att jag saknar sandlådan precis. Här hemma har det vart riktigt sommarvarmt. Dock inte mer än +31 gr. Fast jag har frusit lite ändå. Firade nationaldagen med grillat, vin och frukt med god mörk choklad. Kämpar på med mitt mc-kort. Börjar jobba igen i morgon. Hälsa alla och ha det gott. Kram

2008-06-08 @ 14:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0