Dagarna som gått

Herrejösses vad tiden går fort. Jag tror att jag uppdaterar bloggen varje dag, men när jag verkligen tänker efter så är det inte oftare än typ var tredje dag. Skärpning!

I tisdags hade vi plutonsmiddag. Det var en mycket trevlig kväll med god mat; pizzaslice till förrätt, köttbit, pommes duces (?) och vitlökssås till huvudrätt och glass med fruktsallad till efterrätt. *mums*. Pricken över i:et var att vi fick dricka öl och vin. Himla mysigt.Igår hade vi ett födelsedagsbarn i troppen. Jag hade med mig ballonger och present från min leave och han blev himla överraskad och glad. Det är så lite som gör så himla mycket här nere.


Jag har hittat min klocka! Eller det lät ju kanske lite märkligt. Jag har hittat den absolut snyggaste klocka jag någonsin sett som jag bara MÅSTE ha. Den är grym alltså! Frågan är bara om jag ska kosta på mig den. Jag menar, 45'000 är rätt så mycket pengar! Det kan inte bli den långresa jag tänkt isåfall i höst. Får ta mig en liten funderare på vad jag ska prioritera.

Visst e den läcker!!!

Kommentarer
Postat av: S

Men hallå, :) En långresa eller en klocka alltså? Lätt val. Glad midsommar från Sverige.

2008-06-19 @ 20:20:28
Postat av: Maja Maja

Hej Jannica! Du känner inte mig men jag känner Dig mycket väl. Har lärt känna Dig genom Din blogg som jag är inne och läser flera gånger varje dag. Du har givit mig mycket om hur Ni har det därnere och alla bilder som gett mig en verklighetsupplevelse om hur det är. Jag uppskattar bloggen väldigt mycket, det skall Du veta.

Jag tänkte be Dig om en tjänst. Den 27:e fyller min son 24 år. Han finns där med Dig. Han vill vara mycket anonym och detta måste vi respektera. Oftast är han vakt. När han ringt hem har jag frågat om han vet vem Du är och det vet han. Han hade ätit av Ditt bröd förra veckan.

Han heter Emil och ge honom en jättekram från mamma så skulle jag bli jätteglad och hoppas att han också blir det. Jättetack i förskott om det funkar.

Och Du - skulle aldrig missa en långresa för en klocka. Klockan går sönder med tiden medan minnen alltid finns kvar.

Kramar från mamma Maja

2008-06-19 @ 20:43:41
Postat av: Tone

TrEvLiG mIdSoMmAr!!!!

Många kramar från TonePS: Eftersom jag inte är ngn "klockoman" skulle jag välja resan eller varför inte flera resor.....;)

2008-06-20 @ 13:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0