Ett år äldre

Igår fyllde jag 27 år, första gången jag firade min födelsedag utanför Sverige. Jag hade en bra dag, även om den inte riktigt blev som det var tänkt. Min plan var att bjuda hela kontingenten på brownies med vispgrädde. Jag hade handlat brownies-mix där man bara behövde tillsätta vatten (till och med formen var i förpackningen) och vispgrädde med lång hållbarhet som kunde förvaras i rumstemperatur. Behöver jag tillägga att jag hade lite övervikt i min väska?? (Som jag släpade och slet, hela 33.8 kg vägde den).

Lite trist då alltså eftersom jag inte kom iväg till Abecce, planen strulade och gick inte som planerat. Inge bak blev det men väl en dag på hotellet där jag badade och tog en god drink. Jag fyllde ju faktiskt år :-)

Just nu är väl inte stridsmoralen särskilt hög måste jag erkänna. Igår fick vi reda på att vi TIDIGAST kommer iväg på måndag *suck*. Jag vill bara iväg till Abecce, det är där jag har alla mina prylar och där allt folk är. Här har jag absolut ingenting att göra, det är extremt långtråkigt. Dessutom närmar sig min andra leave med stomsteg, ska hem igen den 24 juni redan. Så det känns ju inte jättemotiverat att åka iväg för knappt 2 veckor...

Idag är det nationaldagen och fredag. Jag antar att hela Sverige partar och festar för fullt. Sitterpå någon trevlig uteservering med en kall öl i handen. Jag är inte alls avundsjuk, nejdå. Just till denna dag är det beställt lite extra trevlig mat och underhållning från Sverige. Men, allt det roliga händer såklart inte här utan i Abecce. Maten har jag inte hört något om men fältartisterna ska spela ikväll. Fan vad jag vill vara där just nu. När det väl händer något, så är man inte på plats, jäkla skit rent ut sagt.

Men men, jag är inte bitter!

Kommentarer
Postat av: Patricia

Grattis syster yster! Nu är du ett år rikare av erfarenheter :)

2008-06-08 @ 01:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0