Leaven

Landade in i onsdags efter lunch i Göteborg. Jag vet, det kändes helt fel att åka dit men platserna till Stockholm var tydligen slut. När jag kom hem åkte jag direkt och handlade mat, fast denna gång med lite mer måtta än sist. Torsdagen ägnades åt att springa en massa ärenden på stan; hämta inlämnade saker, handla inför nedresan igen (både till mig själv och andra), ringa samtal och besöka vissa personer.

Kvällen satt jag som fastklistrad framför min "Hoppa fallskärm" bok. Vi är ett gäng som har gjort lite teori nere i Tchad för att så småningom komma hem och göra det praktiska för att ta ett fallskärmscertifikat. Jag är ju såklart super ivrig och vill verkligen komma igång så fort som möjligt, så jag har bokat denna helg för att hoppa.

Hela dagen har jag varit ute på Johannisberg och skrivit teoriprovet (med beröm godkänd :-)) och lärt mig packa fallskärmen. Första packningen tog hela 1 timme och 45 minuter!!! Andra gången typ 45. Tredje brukar gå på under halvtimmen. Det är en hel del snören och remmar att hålla reda på. Det som jag tyckte var knepigast var att vika skärmen och få in den i den pyttelilla bagen. Det var ungefär som när man packat sin väska alldeles för full och sitter på den, medans en håller i dragkedjan och en annan försöker stänga den. Inte helt lätt med andra ord.


Linorna ska sträckas och samlas över varandra.


Nästa steg är att börja vika själva skärmen.


Imorgon ska jag ut till klubben igen och göra hälsoundersökning och praktiskt prov. Efter lunch är tanken att jag ska göra mitt allra första egna hopp! Spännande och grymt mäktigt! Hoppas bara på att vädret är på topp.

9400,- bara försvann i ett nafs. Poff, puts väck! Smakar det så kostar det, men det är det värt ;-)

Kommentarer
Postat av: Kursledaren

Lycka till imorgon!

2008-06-28 @ 07:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0