På väg till Tchad igen

Nu är jag på Arlanda för att påbörja resan  ner mot Tchad igen. Jag har haft en helt underbar leave med mycket mat, dryck, kompisar och familjen. Samtidigt så känns det otroligt bra att komma ner igen, ser faktiskt fram emot det. Jag tror det är för att det är så bra gäng som jag nästan längtar tillbaka "Borta bra men hemma bäst". Även om inte Tchad egentligen är hemma, så är det nästan så det känns.

Har med mig otroligt mycket "bra att ha" prylar ner; Böcker, tidningar, mat, volleyboll, klädnypor och en massa vispgrädde och kakmix (jag har ju tänkt att bjuda alla på något gott när jag fyller år. Som jag för övrigt gör på torsdag). Bagaget vägde hela 33,8 kg!!! Måste vara personligt rekord. Incheckningsdamen var otroligt snäll och skrev över min övervikt på en annan soldat. Hörde att det skulle kostat 300,- för varje kilo utöver max! Det hade ju bedömt blivit extremt dyrt!

Nu ska vi snart kliva på planet mot Paris. Där kommer vi sen ha 6 timmar innan vi flyger vidare till Tchad. Landar in ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0