Friskis&Svettis

Jag är en riktig träningsnörd. Tillbringar många av veckans timmar på Friskis&Svettis. Dels som motionär men också som ledare, värd och fotoansvarig. Så fort jag får en timme över åker jag och tränar, mycket hellre än att lägga mig i soffan och slappa. Jag får ofta kommentarer som; "Hur orkar du?", "Du e galen" osv... Men för mig har tränningen blivit ett beroende, jag har kommit över den där jobbiga gränsen. Nu klättrar jag nästan på väggarna om jag inte fått träna på två dagar.  Mitt motto här i livet är: "Man tränar inte för att bli yngre, utan för att orka åldras".

För mig är det viktigt att ha snygga och framförallt funktionsdugliga kläder och skor när jag tränar. Efter att ha tränat regelbundet i flera år vet jag att det är STOR skillnad på vad man tränar i. Jag lägger ganska mycket pengar i "träningspotten"; skor, kläder, pulsklocka, gainomax... Vi har ju alla olika laster här i livet. En del lägger hela lönen på tobak, alkohol, golf, konserter, mat, dyra märkeskläder, musik och film mm mm. Jag, jag lägger den på träning och hälsa ;-).

Är i och för sig helt övertygad om att min investering kommer hålla längst...
image255
Träningskort och vattenflaska ligger alltid redo i väskan ifall träningslusten gör sig påmind.

Kommentarer
Postat av: Tilda

I know the feeling :D the best feeling !

2008-03-02 @ 11:44:34
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej lagerhult! gillar ditt motto, kunde inte sagt det bättre själv, 59+ som man är. Fy fan vad gammal förexten, men det tror man inte själv, man går o tror att man kan stöta på vilken fjortis som helst.
Lycka till dennar nere i Afrika, har varit i Gambia en gång och det var verkligen annorlunda än Svedala. Folket är så otroooooligt vänliga. Fast dit du kommer är det ju krig.
Efter träning med Honken på I3 har jag o nåra polare haft Bandykväll framför TV 24 o lyssnat på KSMB(Kurt-Sunes Mä Berit), punkband o diggat loss ordentligt.
När jag var i tioårsäldern o börja fatta att det fans två kön blev jag blixtförälskad i Siw Malmkvist på en affisch som satt att hon skulle uppträda i Nora Folkets Park. Detta var alltså typ 50 år sen, och nu uppträder hon med en av mina manliga idoler, Thorsten Flinck, som när han hade huvudrollen på Dramaten var uteliggare?1 Steget är inte långt från himmel o helvete, eller är det det som gör livet värt att leva. Asså att vi inte är såna j-a trygghetsnarkomaner?! Släpper vi loss oss själva enligt psykoligiskt mönster ballar väl vi ut totalt?
Kram AH
Länktips: Siwan o Thortsen Flinck med Vildvuxna Rosor: http://www.youtube.com/watch?v=LfcUlnqcm8c

2008-03-04 @ 02:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0