Dag 66

Så är det tisdag och dag 66 i missionen. Börjar bli lite trött på att det jämt och ständigt är så förbaskat varmt. Hela tiden är man lite blöt av svett och så fort man anstränger sig det minsta så bokstavligt talat rinner det om en *suck*.

Posten kom till slut, bara en dag efter utsatt tid. Tack syster, mormor och Emma! Ni är guld värda! Nu har jag så mycket soppor, pulver och godis att jag kan klara mig resten av året själv i Tchad. Det jag däremot saknar och som ni gärna får slänga ner om ni ändå skriver, är lite tidningar. Gör absolut inget om det är 2 veckor gamla dagstidningar, det är ändå nyheter för mig.

I söndags hade vi QRF övning med omhändertagande av skadade. Känns bra att öva så man ser vad som fungerar/inte fungerar. Tanken är att vi i sjukvårdsbesättningen ska vara i vagnen så snabbt som möjligt efter att vi fått larmet om skadade. Tyckte vi klarade det bra, det tog inte många minuter innan vi hade fått på oss uniformen, sprungit till vagnen, kittat på oss utrustningen och var redo att rulla. Vi det här laget har vi blivit en bra och sammansvetsad grupp där alla har hittat sin plats.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Svettandet måste vara som att leda spinning hela dagen, minst!
Vi som klagade på värmen i spinsalen i Örebro, nu har vi luftkonditionering!
Du får väl komma på ett startpass när du får permis!
Hälsningar Håkan

2008-05-13 @ 11:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0