Dag 70

Idag har jag omgrupperat till N'Djamena. Kl.14:00 lyfte planet (mindre variant av Hercules) och 1 timme 30 min senare landade jag. Det har hänt en del på camp Europa, även om mycket är sig likt. Lite mer tält, mer folk och framförallt: matsal! Snacka om att det var god mat. Så här god mat har jag inte ätit på 70 dagar. Det var pasta med svamp- och skinksås, cous cous med tomater och oliver, grönsallad, yoghurt och färsk melon *mums*. Härligt att få riktig lagad mat efter så länge med först rations och sen uppvärmd konservburk eller pulversoppa. Inte för att jag har klagat, jag är glad att jag får mat. Illa är det inte förräns man svälter och det skrev jag ju i förra inlägget att vi inte gör.

Efter middagen kom världens brakskur. Herrejösses vad det regnade! Sprang från matsalen till tältet (100 meter) och blev helt igenom dyngsur. Fick en liten försmak på hur förlängningen kommer vara. Nästan så jag ångrar att jag skrev på det där kontraktet.

Annars är det otroligt lugnt i missionen, till och med JÄTTE tråkigt! Längtar otroligt mycket efter min leave. Men nu är det inte många dagar kvar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0