Händelserik lördag

Dagen började med att jag åt frukost på Radisson med en av mina bästa vänninor. Därefter bar det snabbt iväg till Enköping där jag plockade upp en bil för att sen åka vidare till Västerås.

image364
Som jag letade för att hitta nyckeln, det var inte det lättaste när ägaren glömt på vilken sida han la den :-).


I Västerås var jag först hos min farmor och farfar på lunch och sen bar det iväg till Johannisberg för att hoppa fallskärm. När jag står där och ska betala frågar jag om det inte finns möjlighet för lilla syster att hoppa. Jomen visst, det var inga problem! Så jag och syster yster gör hoppet tillsammans! Ibland är det härligt att vara lite spontan och galen!
image365
Man är så jävla snygg i overall och hjälm med glasögon :-)


image366
Tuffa brudar i lyxförpackning!

image367
Våra "tandem-piloter", de som tog hand om oss och såg till att vi fick en häftig upplevelse.

image368
Efter hoppet var vi fulla av adrenalin och helt saliga och överlyckliga!

image369
Diplomen som vi gjort oss förtjänta av.

image370
Nu har jag 12 st fallskärmsböcker med mig som ska ner till Tchad. Vi är nämligen ett gäng som har tänkt ta fallskärmscertifikat och förhoppningen är att vi ska kunna läsa teorin på lite lediga stunder.


Det här har verkligen varit en toppen dag och just nu kan jag knappt tro att det är sant. Vilken härlig känsla det är att hoppa fallskärm! Näst bäst av allt är att hoppet finns på film! Jag och syster har suttit hela kvällen och kollat om och om igen. Ska försöka få upp filmen på bloggen så snart det bara går.

"Jag är inte rädd för att dö, för jag vågar att leva"

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

COOOLT!! :D:D

Jag är ledsen om du inte vill ha "reklam" men jag är med i en tävling där den tävlingsdeltagaren som får flest unika klick på sin länk vinner ett resepresenkort värde 20.000 kronor! Om du har två sekunder över, så bidra gärna med ett klick (det är allt som krävs!): www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/206 Då blir jag och mina barn glada för vi har aldrig varit på semester!

2008-06-01 @ 02:07:20
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Ankan

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!

Skulle tro att årets kväll blir något lugnare för oss båda;)

Love!

"Ankan"

2008-06-05 @ 12:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0