Längtar efter...

Nu är jag inne på min 61:a dag i Tchad och börjar så smått längta hem.

Längtar efter att få sitta på min gräsmatta och dricka svenskt bryggkaffe. Längtar efter en mjukglass med lakrits strössel eller nötter. Längtar efter en pizza med oxfilé och bearnaisesås. Längtar efter att få gå på ett spinpass och svettas tills det rinner om mig. Längtar efter att få ge min syster yster en "jag är så stolt över dig" -kram. Längtar efter att få sitta vid slottet med en kall cola i handen. Längtar efter ett kallt glas vitt. Läntar efter min havregrynsgröt med solroskärnor och lingonsylt. Längtar efter att få klä mig i civila kläder. Längtar efter en KALL dusch.

Det är mycket jag börjar längta efter. Saker som man tar för givet hemma och som egentligen är bagateller.

Snart så... Då får jag allt jag längtar efter. Nedräkningen har börjat!

Kommentarer
Postat av: Patricia

Håll humöret uppe syster yster. Nedräkningen har börjat och snart kommer du hem till den svenska våren (som du kommer tycka är SUPERkylig och kall ) . Men det är mysigt hemma nu. Fåglarna har börjat kvittra,björkarna har slagit ut. Det är tillräckligt varm för att gå ute i kortärmat =)

Snart syster yster, snart ses vi !
KRAM

2008-05-08 @ 21:20:45
URL: http://tinie.blogg.se
Postat av: Källbom

Det är varmt ute, definitivt kortbyxor o t-shirt ute. Och solbrännan står ut lite från de övriga kan jag lova ;) Nästa så jag känner för att åka o kolla lite på ditt radhus o se dina fina blommor :)

2008-05-09 @ 01:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0