Bali-paradiset?

Det ar bra att vara ute och resa sjalv. Man kommer pa en hel del saker. Och det fastan det bara gatt nagra dagar sen jag akte hemifran.
Jag saknar mitt radhus. Och Ankan, jag kommer tillbaka. Kanner det verkligen nu, jag vill tillbaka till Orebro.

Helt plotsligt kanns det inte som om jag kommer vara ute och resa i ett halvar. Det ar inte samma sak att aka sjalv. Ratt sa skont givetvis, man bestammer hela tiden sjalv vad man vill gor och nar. Ingen som kommer med annan vilja och stressar fram dagarna. Tycker det ar skont att ata sjalv, ligga pa stranden sjalv. Men det ar all tid daremellan som nastan ar lite trakig. Vad ska man gora pa dagarna liksom? Visst finns det hundra tusen har att prata med, men jag saknar mina kompisar. Kanske hade det varit annorlunda om jag inte forst varit i Tchad. Jag har ju redan varit borta lange fran mina nara och kara.

Bali ar inte sa som jag forestallt mig. Visst, det ar varmt, skont, mysigt och fin strand. Men det ar for mycket folk, inte bara turister for just nu ar det lagsasong. Men det ar Bali folk precis overallt! Hela tiden skriker de "Where you from?", "Whats your name?", "Where you going?", "Come look", "Massage".... Jag blir TOKIG!!! Och alla hela tiden, ska kalla mig Darling.
Jag blir sa less, jag ar fan ingens darling!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Jag saknar dig i spinsalen. Men du förmodligen har de där försäljarna och massörerna 13 oförsörjda kusiner och en gammal döv mormor. Men jag kan förstå att du inte vill bli en kringresande hjälpverksamhet!

Har inte riktigt pejl på vart du skall åka typ Australien Byron Bay - Surfers Paradise eller klippa får på ödsliga New Zeeland?

Här är ett kvalificerat skitväder, njut!

Håkan

2008-11-14 @ 15:39:35
Postat av: Ankan

Du är mer än välkommen! Men ta det lugnt och låt känslor och ting falla på plats där du är just nu. Som du vet så finns ju ditt radhus kvar...kanske att det inte var ngn slump att hon sa upp kontraktet i förtid...Stor Ankkram!

2008-11-14 @ 17:55:56
Postat av: Barbro

Hej

Håller med dig. Vi tyckte faktiskt inte att Bali var så himla fint. Vi bodde på Sanur Beach. Först på Prima Cottage - mycket billigt men myror i sängen, kallt vatten i duschen m.m. Flyttade till Vila Santi, medelklass hotell, väl värt pengarna. Ligger vid stranden, egen pool, restaurang.En av damerna i restaurangen heter Annika och pratade bra svenska. Hon hade bott i Norge. Henns man guidade oss runt. Vi gjorde även en utflykt till Lombok (muslimskt). Gili Islands vackra men stranden bestod av koraller, så där kunde man knappt gå om man inte hade badskor. Holiday Inn på Lombok var bra men resten...

2008-11-14 @ 18:45:15
Postat av: Patricia

Det är klart det lätt blir lite ensamt. Men det kan nog varaotroligt skönt också. Sätt upp lite roliga mål, skulle inte du lära dig att stå på händer föresten :P .. Gå en matlagningskurs, dansa salsa :D

2008-11-15 @ 19:26:29
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0