Gili-bye bye

Nu har jag varit pa Gili en hel vecka, shit vad tiden bara flyger ivag. Har hunnit med att ta dykcert, aka pa snorkeltur, promenera runt on och bara softat. Kanner att det inte finns sa mycket mer for mig har just nu. Jag vill inte ha for lite att gora, da blir jag rastlos.

Imorgon bitti aker jag tillbaka till Bali for att sen se om det gar att aka buss darifran till Jakarta. Borde ga. I annat fall tar jag flyget tror jag. Vet inte om Jakarta ar nagot att se, men jag behover anda mellanlanda dar pa vag mot Thailand. Sa da kan man ju lika garna ta en eller tva natter dar med.
Sen skulle jag vilja ta mig till Singapore for att darifran ta taget till Thailand. Har last att det ska ga och det tar 36 timmar. Skulle anda vilja aka tag, man far ju mojlighet att se sa mycket mer da. Tanker sen borja pa Koh Samui for att sen dyka lite pa Similian island. ALLA sager att det ar basta stallet att dyka pa. Och nu nar jag har dykcert, sa lar jag ju prova :-).

For ovrigt sa kan jag bara saga att det ar lite saker i min packning som var overskattat att ta med. Och som jag inte anvant hittills och med storsta sannolikhet aldrig kommer anvanda. Det forsta var Traningsklader och joggingskor (ni hor ju sjalva hur knappt det later), det andra ar smink. Hur tankte jag egentligen??

Kommentarer
Postat av: Uno

hej vännen, M/S Gute har kommit in till södertälje hamn pgr av hårt väder och sådär lastsäkring har ett eller flera rullflak slitit sig så GW=Skrot :D

2008-11-26 @ 15:22:05
Postat av: Lasse Isaksson

åk till yogakarta i stället och klättra upp på Vulkanen Merapi 3400m. hyr scootrar i yogakarta åk till foten av merapi letareda på en guide, köp ficklamper samt vatten innan ni lämnar yogakart Detta är tips från en som gjort det det är svinjobbigt men när du står på toppen är det värt varenda steg,

många kramar

Lasse Isak

2008-11-26 @ 23:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0