Raw på Blue Moon Bar

Spontana infall är bra, det gillar jag. Egentligen är jag en planeringsmänniska, tycker om att veta några dagar innan vad som händer och sker. Lite så att kroppen ska kunna förbereda sig liksom. Jag har haft ganska svårt att vara spontan tidigare, men det blir bättre och bättre. Nu kan jag faktiskt dra in till stan för en fika om polare ringer. Tidigare skulle jag tackat nej och föreslagit en annan dag.

Allafall så såg jag en annons i Metro om Raw och bestämde mig direkt för att boka biljetter. Drog ihop ett gäng och till slut blev vi 7 personer, super trevligt! Jäklvar vilken rolig kväll det blev! Bäst gillade jag nog Mårten Andersson som fungerade som konferencier mellan de olika medverkande. När showen var slut blev vi klar och partajade och dansade halva natten. Hela kvällen igår var skoj rakt igenom, från början till slut.
Det är fördelen med att bo i Stockholm. Allt finns här. Känner man för bio så finns det minst 8 olika biografer att välja bland, stort utbud av restauranger och fik, många klädbutiker, nära till Finlands-färjan (om man nu vill skämma ut sig på en båt), det finns utställningar, teatrar, bowling och mycket, mycket mer. Samtidigt kan man också vara spontan, för det mesta går att göra oavsett vilken dag det är. Stockholm är på många sätt och vis mer frihet.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag köpte den på MQ :) hoppas den duger då jag går på en gala.. hehe.

Jo, har du nån msn? Vore roligt att snacka så med dig! Har lite frågor till dig nämligen... lämnar min så kan du lägga till mig om du vill.

Matilda

2008-11-02 @ 16:41:42
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ska verkligen fundera över lumpen.. krockar ju en aningen med satsningen mot OS.. tyvärr.

Men mönstringen ser jag framemot rejält!

2008-11-02 @ 16:49:45
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Neftaly

Instämmer helt klart!!

2008-11-02 @ 16:52:17
URL: http://neftaly.blogg.se/
Postat av: Louise

sv: tack för tipset ! :)

2008-11-02 @ 17:14:46
URL: http://louisestips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0